Κάποτε πρέπει να πέσουν οι μάσκες

Το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ολοσέλιδο άρθρο που το τιτλοφορεί: «Ελληνοϊσραηλινή συμμαχία με κουμπαριά των ΗΠΑ».

Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Οι αρμονικές σχέσεις του Γιωργάκη Τσολάκογλου με το σιωνιστικό κράτος κρατούν εδώ και δεκαετίες. Και εκδηλώνονται με κάθε ευκαιρία (θυμηθείτε την στάση που κράτησε η Ελληνική κυβέρνηση κατά την συζήτηση στον ΟΗΕ της διάσημης έκθεσης Γκόλντστοον ).

Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον τρόπο που αντιμετώπισε η ελληνική κυβέρνηση τους δικούς μας ακτιβιστές που συμμετείχαν πρόσφατη στην αποστολή του Free Gaza με τα γνωστά αποτελέσματα.

«Η Ελλάδα και η Κύπρος, δεν κράτησαν μόνο στάση ανοχής, αλλά υποστήριξης του Ισραήλ»
 είχε δηλώσει ο βουλευτής του Σύριζα Τάσος Κουράκης, όπως και άλλοι ακτιβιστές με δημόσιες παρεμβάσεις τους.
αυτήν την αποστολή, δίνοντας εξετάσεις πρόθυμων και υπάκουων συμμάχων στο τόξο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ειδικότερα και Ισραήλ

Μιλάμε για μεγάλο έρωτα του Γιωργάκη Τσολάκογλου με το σιωνιστικό καθεστώς που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια πριν ο σημερινός κατά τύποις Ελληνας πρωθυπουργός καθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα.

“Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της Εβραϊκής Κοινότητας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ, από εσένα, κ. Παπανδρέου“, του έλεγε από τον Μάη του 2000 ο David Harris, εκτελεστικός διευθυντής της Aμερικανικο- Εβραϊκής Επιτροπή (AJC) τότε που ακόμα ο Γ.Π ήταν υπουργός εξωτερικών και βρισκόταν στην Ουάσιγκτον.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρουμε γιατί ορισμένοι που στελεχώνουν το ελληνικό κίνημα Free Gaza επέλεξαν να γίνουν δεκανίκι της ελληνικής κυβέρνησης.

 Γι’ αυτό το θέμα όμως θα επανέλθουμε με αναλυτική μας ανάρτηση

0 απαντήσεις στο “Κάποτε πρέπει να πέσουν οι μάσκες”

  1. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *