Ο Ν. Αδαμόπουλος για την καταδίκη των τριών συνδικαλιστών των ΟΤΑ (Βίντεο)

image002«Η χούντα του κεφάλαιου δείχνει τα δόντια της: Καταδικάστηκαν οι 3 συνδικαλιστές των Ο.Τ.Α.», τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας που αναφερόταν στην καταδίκη –σε έξη μήνες φυλάκιση- των συνδικαλιστών, αγωνιστών που κινδυνεύουν με απόλυση.
Για τις κατασκευασμένες κατηγορίες και για την σκοπιμότητα αυτής της δικαστικής απόφασης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» (Δείτε το βίντεο) ο Νίκος Αδαμόπουλος, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος του σωματείου της Νέας Ιωνία.

Με την ευκαιρία διαβάστε και την κοινή δήλωση μετά την καταδίκη τους, των τριών συνδικαλιστών όπου ανάμεσα στα άλλα τονίζουν: «Είναι απόφαση σταθμός, ακόμα και για τα δεδομένα μιας δικαιοσύνης που έχει νομιμοποιήσει όλους τους μνημονιακούς νόμους, από το β μονομελές πλημ/κειο Αθηνών, που έπειτα από 2 ώρες ακροαματική διαδικασία χωρίς να προκύψει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο ή αξιόποινη πράξη, ούτε καν από τα στοιχεία και όλες τις μαρτυρικές καταθέσεις ακόμη και του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής (!!) πήρε αυτή την απόφαση»

Πηγή:Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *