Η τρομοκρατία της κυβέρνησης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

indexΜπροστά στο νέο κύκλο λεηλασίας της εξαθλιωμένης ήδη ζωής των εργατών , ο αυταρχισμός της τρικομματικης χούντας ξεπέρασε κάθε όριο .Τώρα που οι μυλόπετρες των μνημονίων αλέθουν κάθε εργατικό δικαίωμα, η φασιστική κυβέρνηση των τραπεζιτών και του κεφαλαίου γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να εξαπατήσει πια την κοινωνία συνεχίζει και εντείνει τις επιθέσεις της στον αγωνιστικό συνδικαλισμό. Μετά την καταδίκη των αγωνιστών εκλεγμένων συνδικαλιστών στους ΟΤΑ (Αδαμόπουλο, Καραγεώργου και Μαυρουδή) μόνο και μόνο επειδή υπερασπίστηκαν τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου στον αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους από τη δημοτική αρχή , συνεχίζουν τις συνδικαλιστικές διώξεις κατά του σ. Αντώνη Σταματόπουλου πρόεδρο ΔΣ στο ΣΕΛΜΑ –ΜΕΤΡΟ και το «έγκλημα» που του αποδίδεται, είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών στις 7-8-9/1/2012 στην κατάληψη του πύργου ελέγχου στα Σεπόλια. Ελπίζουμε ότι τα προεδρεία των σωματείων στις αστικές μεταφορές δεν θα ξαναεγκαταλείψουν τους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ.

Καλούμε τις παρατάξεις στις μεταφορές που –αφού άφησαν μόνους  τους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ με αποτέλεσμα την επίταξη τους έχοντας την σαν άλλοθι για τη δική τους απραξία – να αναλογιστούν ότι οι κυβερνώντες χτυπούν το ίδιο το εργατικό κίνημα,

Θέλοντας  να καταργήσουν κάθε συνδικαλιστικό και εργατικό δικαίωμα και πρώτα και κύρια το δικαίωμα στη συλλογική διεκδίκηση και πάλη. Θέλουν να ποινικοποιήσουν κάθε φωνή αντίστασης, να τρομοκρατήσουν όποιον αναζητά έναν δρόμο διαφορετικό από την κόλαση των μνημονίων, του Ευρώ και της Ε.Ε.

Πρέπει να βρουν απέναντί τους σύσσωμη την εργατική τάξη και τη νεολαία.
Η δίωξη στον Αντώνη Σταματόπουλο είναι επίθεση σε όλους μας.
Με αγώνες διαρκείας, με απεργίες και διαδηλώσεις, να ρίξουμε τους δυνάστες.

Η γραμματεία της ΕΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *