Όλοι στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο ΠαιδείαςΤρίτη 16 Απριλίου, στις 13:00!!!

paremvaseisΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Άκαρπη η συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
με τον Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Αττικής

Όλοι στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας
Τρίτη 16 Απριλίου, στις 13:00!!!

Στη σημερινή συνάντηση που είχε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης Αττικής, με αφορμή τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει χιλιάδες οργανικές θέσεις, ο  κ. Γκίνης, όταν δεν μας παραπλανούσε συνειδητά με χονδροκομμένα ψέματα, δήλωνε συνεχώς αναρμόδιος να διευκρινίσει ή να δεσμευθεί για τις προθέσεις του Υπουργείου. Συνειδητά, υπηρετώντας τη γραμμή της κυβέρνησης, προσπάθησε να μας καθησυχάσει κάνοντας το μαύρο άσπρο. Έφτασε στο σημείο να μας διαβεβαιώσει ότι το Υπουργείο δεν έχει την πρόθεση να καταργήσει οργανικές θέσεις αλλά να τις ανακατανείμει για να μπορέσουν όσοι συνάδελφοι είναι στην επαρχία να βρουν θέση στην Αθήνα!!! Ταυτόχρονα προσπάθησε να υποβαθμίσει το ζήτημα παραπέμποντας σε άστοχους χειρισμούς κατώτερων υπαλλήλων του Υπουργείου και όχι στην πολιτική βούληση της ηγεσίας του.

Ο Εμπαιγμός που υπέστη το Δ.Σ. της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας του Δημοσίου από τον Περιφερειακό Δ/ντη εκπαίδευσης απέδειξε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πόσο άστοχη ήταν η ενέργεια της Δ.Ο.Ε. να επιδιώξει αυτή τη συνάντηση. Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η αντιπαράθεση για την περιφρούρηση χιλιάδων θέσεων εργασίας στα σχολεία πρέπει να μεταφερθεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Η προσπάθεια δέκα, μέχρι στιγμής, συλλόγων Π.Ε. του λεκανοπεδίου να οργανωθεί ένα πλατύ, ενωτικό και μαζικό συλλαλητήριο που θα αγκαλιάζει όλους τους φορείς της εκπαίδευσης πρέπει να στηριχθεί άμεσα:
•Καλούμε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να προκηρύξει στάση εργασίας για την Τρίτη 16 Απριλίου στηρίζοντας το συλλαλητήριο των συλλόγων στο Υπουργείο.
•Καλούμε όλους τους συλλόγους πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να εξαγγείλουν ανάλογες στάσεις εργασίας.
•Καλούμε τις ενώσεις των γονέων να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση.
Όχι στο «κούρεμα» των σχολείων! Γενικός ξεσηκωμός τώρα!

Όλοι στο Υπουργείο Παιδείας, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 13:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *