Η Χούντα προφυλάκισε τους δυο κατοίκους της Χαλκιδικής

ιερισσος

Γράφει ο β. ariditis

To κράτος έκτακτης ανάγκης της τρικομματικής  χούντας του κεφαλαίου που υλοποιεί τα σχέδιά του για την καταστροφή της Χαλκιδικής από τους εγκληματίες καπιταλιστές χρυσωρύχους, προφυλάκισε σήμερα τους αγωνιστές κατοίκους που απήχθηκαν  την Τετάρτη τα ξημερώματα από τα σπίτια τους.

Ανακριτής και εισαγγελέας με σύμφωνη γνώμη – όπως είχε προαποφασιστεί άλλωστε – στέλνουν στη φυλακή  τους ανθρώπους που εναντιώθηκαν στη λεηλασία του τόπου τους,με βαρύ και  κατασκευασμένο  κατηγορητήριο για να παραδειγματίσουν τους εξεγερμένους κατοίκους και να υποτάξουν το αγωνιστικό τους φρόνημα.

Η προμελετημένη αυτή απόφαση  του ολοκληρωτικού και μισαλλόδοξου κράτους της Eldorado Gold, του Μπόμπολα και των ελεεινών διαχειριστών τους, το μόνο που μπορεί να κάνει σίγουρα, είναι να εντείνει τον ούτως ή άλλως ηρωικό αγώνα του λαού της περιοχής μέχρι την οριστική απομάκρινση  τον χρυσοθήρων απο τον τόπο της Χαλκιδικής.

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος από την Ιερισσό και την Θεσσαλονίκη που βρίσκεται έξω  αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης , εκφράζει την αλληλεγγύη του για τους διωκόμενους αγωνιστές φωνάζοντας συνθήματα και δηλώνοντας πως είναι αποφασισμένοι να πάνε τον αγώνα μέχρι το τέρμα.

Φορείς της Ιερισσού και της  Θεσσαλονίκης καλούν σε  συγκέντρωση στις 19:00 στην Καμάρα

 

Στα Βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθείτε  δηλώσεις από τους δικηγόρους των τριών προφυλακισμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *