Φράουλες και αίμα (Βίντεο)

MANVLADAΑν οι μετανάστες δεν βρεθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Δένδια, εκτός από το ότι αν είναι «τυχεροί» να υποστούν την άγρια εκμετάλλευση κινδυνεύουν να δολοφονηθούν εν ψυχρώ από τα αφεντικά τους αν έχουν το θράσος να διεκδικήσουν ακόμα και το ξεροκόμματο τους. Τα όσο συμβαίνουν στην Μανωλάδα είναι χαρακτηριστικά, φτάνοντας στο σημείο να είναι ανατριχιαστικό το βίντεο που παραθέτουμε.

Συγκεκριμένα 200 εργάτες γης από το Μπαγκλαντές που είχαν έξη ολόκληρους μήνες να πληρωθούν αντιμετώπισαν την δολοφονική επίθεση από τσιράκι των αφεντικών με αποτέλεσμα 20 από αυτούς να νοσηλεύονται τραυματισμένοι από πυροβολισμούς.
Στην περιοχή της Μανωλάδας είναι μια συνηθισμένοι κατάσταση οι μετανάστες να αντιμετωπίζονται σαν «ομιλούντα εργαλεία». Η απάνθρωπη συμπεριφορά των αφεντικών απέναντι τους συχνά έρχεται στην επιφάνειας, όταν αυτοί προκαλούν ακραίες καταστάσεις, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουν τουλάχιστον την ανοχή του επίσημου κράτους να φέρονται μ αυτό τον τρόπο σε κάποιους απόκληρους του καπιταλισμού. Μπροστά στην συμπεριφορά τους τύφλα να ‘χουνε οι ναζιστές του Μιχαλολιάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *