Παίρνουμε τον αγώνα στα χέρια μας Ενάντια σε τράπεζες , κυβέρνηση , ΔΝΤ – Ευρωπαϊκή Ένωση

elkd  20-4Η Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας συμμετέχει μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και άλλες συλλογικότητες στην προειδοποιητική στάση πληρωμών τον μήνα Απρίλη σε εφορία , ΔΕΚΟ και τράπεζες .

Η φτώχια και η εξαθλίωση είναι εδώ, χιλιάδες οικογένειες πια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους άδικους φόρους και τα χαράτσια που μας επιβάλουν τα μνημόνια , την ίδια ώρα που δίνουν και άλλες φοροαπαλλαγές και μειώνουν την φορολόγηση στους πλούσιους και τις επιχειρήσεις!

Οι άνθρωποι της Τρόικας ξαναγύρισαν και αυτή την φορά απαιτούν και άλλες θυσίες , απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ.
Μόνος στόχος τους είναι να αυξήσει τα κέρδη του το κεφάλαιο και ας σημαίνει αυτό φτωχοποίηση, ιδιωτικοποιήσεις και ανεργία για την υπόλοιπη κοινωνίας.
Η μοιρολατρία και η παθητική στάση δεν είναι λύση , ήρθε ο καιρός να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση να διώξουμε όλους αυτούς που μας έφεραν ως εδώ , κυβέρνηση , τρόικα , και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται .

Ο συντονισμένος αγώνας και η αλληλεγγύη είναι ο δικό μας δρόμος , δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι σε τράπεζες , εφορίες και ΔΕΚΟ .
Δεν αναγνωρίζουμε τα χρέη και τα μνημόνια!

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε τράπεζες , κυβέρνηση, ΕΕ & ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ δημόσια γη , υποδομές και δημόσια περιουσία
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ άδικους φόρους και χαράτσια.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ της Εργατική Λέσχης Κερατσινίου Δραπετσώνας το Σαββάτο 20/4/2013 στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας στις 6 μμ.

Μπορούμε να νικήσουμε , με αγώνες διαρκείας , με παλλαϊκό ξεσηκωμό στις γειτονιές και στους χώρους δουλείας!

 

                                            Εργατική Λέσχης Κερατσινίου Δραπετσώνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *