Πληρωμένη διαφήμιση της Χρυσής Αυγής για την Απριλιανή χούντα.

EC48AC42148794987DCF453082FB2F4EΠροκαλούν οι ναζιστές εκμεταλλευόμενοι την οικονομική στήριξη που έχουν από μεγαλοκαπιταλιστές.

Το παρακάτω μήνυμα μας το έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο αναγνώστης μας από την Αμερική:

Όπως θα δείτε στο αρχείο που σας επισυνάπτω, η μεγαλύτερη ομογενειακή εφημερίδα στην Αμερική ο “Εθνικός Κήρυκας” κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Απριλίου με διαφήμιση για τη Χούντα στο πρωτοσέλιδο. Η διαφήμιση είναι κάτω αριστερά έχει φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου να χαιρετά τα πλήθη και γράφει με κεφαλαία γράμματα “ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ”.

Το κείμενο έχει ως εξής: “Ζήτω η 21η Απριλίου. Με την Πατρίδα μας εν μέσω ανεπανάληπτης κρίσης, με τη σήψη των θεσμών, με τις επιθέσεις στην Ελληνική οικογένεια, με κλονισμούς σε κάθε επίπεδο καθημερινής δραστηριότητας της κοινωνίας μας, με τον κατακερματισμό της εθνικής μας υπόστασης που υφιστάμεθα σήμερα, δικαιώνεται το έργο της Εθνοσωτήριας Επανάστασης. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.”

Το εν λόγω φύλλο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Κυριακή. ‘Εχει ενδιαφέρον να σημειώσω ότι χτες στο φύλλο της η εφημερίδα αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν της Μανωλάδας ωστόσο την Κυριακή είναι έτοιμοι να δημοσιεύσουν έναν ύμνο στη Χούντα.
Σαφώς πρόκειται για πληρωμένη διαφήμιση από την  Χρυσή Αυγή.   Ωστόσο μια εφημερίδα που επιλέγει να βάλει κάτι τέτοιο στο πρωτοσέλιδό της επιλέγει αυτομάτως και στρατόπεδο. Ήδη έχει κινητοποιηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων σε όλη την Αμερική και κυρίως στη Νέα Υόρκη που απαιτούν να αποσυρθεί η διαφήμιση από την εφημερίδα.

Η διαφήμιση στην εφημερίδα

https://s3.amazonaws.com/ekpdf/2013/0420/p11.pdf

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε εμείς είναι ότι τέτοιες προκλήσεις των ναζιστικών καθαρμάτων  και υμνητών της χούντας των συνταγματαρχών δεν πρέπει να περάσουν. Πέρα ότι μια τέτοια πρόκληση δεν θα την τολμούσε καμιά ελληνική εφημερίδα να υπογραμμίσουμε ότι μια τέτοια διαφήμιση στην μεγαλύτερη ομογενειακή εφημερίδα στην Αμερική θα στοίχισε τεράστιο χρηματικό ποσό κάτι που μας δείχνει την στήριξη που έχει από μεγάλους καπιταλιστές το κόμμα-συμμορία του Μιχαλολιάκου.

Πηγή:Μπλοκ μας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *