Βοθροτυπία!!!

126373-eley8erotypiaΓράφει ο β. ariadίitis

Η πάλαι ποτέ εφημερίδα των συντακτών,η“Ελευθεροτυπία”, που ταυτίστηκε με τους μικρούς και  μεγάλους  αγώνες της μεταπολίτευσης  για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, από χθες  στην υπηρεσία της χούντας,του Φασισμού και της συμμορίας του Μιχαλολιάκου!

Προχθές  ήταν η φυλλάδα του κομιστή Θέμου Αναστασιάδη που παραμονές βουλευτικών εκλογών με τα στημένα ρεπορτάζ για τα«καλά παιδιά» με τα μαύρα που «συνοδεύουν» τις γριές στην τράπεζα,που έσπρωξε στους κοινοβουλευτικούς θώκους τους σεσημασμένους φασιστοαλήτες.

Χθες ανήμερα της επετείου της επτάχρονης τυραννίας, η φυλλάδα της Τεγοπούλου και του νεόκοπου εκδότη και δικηγόρου Χ. Οικονομόπουλου. βούτηξε στα βόρβορο του φασισμού με την βοήθεια της Metron Analysis, συμπαρασύροντας και το 30%της Ελληνικής κοινωνίας στα βρομερά τους σχέδια.

Στημένη δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα ύπουλα, ύποπτα και εγκληματικά σχέδια, σκοτεινών και φανερών κύκλων, παρουσιάζει το 30%  της Ελληνικής κοινωνίας , να δηλώνει πως τα πράγματα ήταν καλύτερα με τη  χούντα. Ξεδιάντροπα  φτάνουν στο σημείο να παρουσιάζουν ακόμη και τους ψηφοφόρους των κομμάτων της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ  να συμφωνούν κατά 24% και 17%αντίστοιχα σε αυτή την γελοιότητα..

Δεν θα σταθούμε καθόλου στην «εγκυρότητα» ή μη της αθλιότητας και ούτε θα ρωτήσουμε για το ερευνητικό δείγμα και τα «επιστημονικά» κριτήρια, γατί δεν αξίζει καμιά κριτική, παρά μόνο χλεύη, αποτροπιασμό αλλά και συνεχή αγώνα για να- πληρωθούν όλα στο ταμείο –  και να μένει απούλητη η φυλλάδα στον πάγκο του περιπτερά.

Το εκδοτικό κατεστημένο των εθνικών εργολάβων  και των προμηθευτών δεν αρκείται μόνο να προσπαθεί να μας πείσει για την αναγκαιότητα του βάρβαρου μεσαίωνα που επιβάλουν τρία χρόνια τώρα στην Ελληνική κοινωνία οι ντόπιες και ξένες τρόικες. Τα μέτρα σωτήρια… Αλλά χρειάζεται πάνω από όλα και η συντηρητικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας για να υπάρχει πλήρης αποδοχή.

Ο Καρατζαφέρης τέλειωσε, ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης ο Σαμαράς ο Δένδιας  μπορούν. Ο Μιχαλολιάκος   και η συμμορία του άμα χρειαστεί θα τα καταφέρουν καλύτερα!

Κι εμείς λέμε:

Στο διάολο όλοι αυτοί και η φυλλάδα, ούτε κρεμασμένη στα περίπτερα..!   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *