«Έσβησε» τελικά η κοπέλα –θύμα του χρυσαυγίτη

faii-1Γράφει ο kokkiniotis

Έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή η νεαρή κοπέλα Φαίη Μπάχλα. Είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από γνωστό της στη μέση του δρόμου, στη Νέα Μάκρη, στις 5 Απριλίου και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί και, παρόλο που ήταν γνωστός από τραμπούκικη επίθεση κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο, η αστυνομία δεν είχε …κατορθώσει να τον συλλάβει.

Τον περασμένο Ιούνιο, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο ίδιος είχε επιτεθεί στο περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής φωνάζοντας «κουμμούνια θα πεθάνετε» και τραυμάτισε τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. (Δείτε παλαιότερη σχετική ανάρτησή μας: Επίθεση φασιστών με τραυματία στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγ. Παρασκευή)

Έχουν καταγραφεί στο παρελθόν δεκάδες τραγικά περιστατικά με τραυματισμούς από υπηρεσιακά όπλα αστυνομικών εκτός υπηρεσίας σε ‘ιδιωτικές υποθέσεις’. Κατ’ αναλογίαν σήμερα, με την άνοδο του φασισμού και της ναζιστικής συμμορίας, η σωματική δύναμη και ο τραμπουκισμός χρησιμοποιούνται και ‘εκτός υπηρεσίας’ για την ‘επίλυση’ προσωπικών διαφορών.

Εκεί στηρίχθηκε και η τραγική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει:

«Αναφορικά με την ανάρτηση σχετικά με τον τραγικό θάνατο της 23χρονης Φ. Μπάχλα ύστερα από ξυλοδαρμό ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με το συμβάν και με τον δράστη του εγκλήματος. Καταδικάζουμε την δολοφονική ενέργεια όπως και κάθε πράξη βίας, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή».

Καταδικάζουν δηλαδή κάθε πράξη βίας που δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή!

Είναι προφανές ότι το συντακτικό δεν είναι το δυνατό σημείο του άγνωστου χρυσαυγίτη συντάκτη της ανακοίνωσης αυτής, ωστόσο, «γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *