Ο “«κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη”

Για τις λαμογιές που φέρετε να έκανε ο Π. Ψωμιάδης αλλά και ο αδελφός του, διοικώντας την Νομαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά. Και εδώ δεν μιλάμε ότι υπήρξαν γραφόμενα που άφηναν υπονοούμενα για τις δραστηριότητες του Πανίκα. Μιλάμε ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστές οι μίζες που  φέρετε ότι τσέπωνε,  ώστε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα της βόρειας Ελλάδας – η Μακεδονία- σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της να στιγματίσει την δραστηριότητα του εκλεκτού της Ν. Δ.

Προσδιόρισε και την ταρίφα που έπαιρνε από τους εργολάβους που εκτελούσαν έργα της νομαρχίας. Ο “«κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη” έγραφε η εφημερίδα σε αναλυτικό της ρεπορτάζ αναφερόμενη στα έργα και της ημέρες του Πανίκα.
Και ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά εδώ και χρόνια (υπήρξε και ένα κατατοπιστικό σχετικό ρεπορτάζ από την tvxs) o Π. Ψωμιάδης εξακολουθούσε και εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Ρηγίλλης και μέχρι πρόσφατα και την στήριξη του ΛΑΟΣ.

Τώρα και ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών κάποιοι επιδιώκουν να φέρουν στην επιφάνεια της «γκρίζες» δραστηριότητες του διδύμου Ψωμιάδη.
Θα έχει κανένα αποτέλεσμα η προσπάθεια τους; Θα δείξει …

0 απαντήσεις στο “Ο “«κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη””

  1. ανησυχώ μήπως και τον συμπαθήσει κι όλας ο κόσμος που δεν ξέρει.Τον γλειώδη ξανθοπουλικό παλιάτσο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *