Είναι πουλημένοι!!

adedy-gseeΓράφει ο β. ariaditis

  Είναι  πουλημένοι και υπόδουλοι των συμφερόντων που υπηρετούν.

Οι κομματικές πλειοψηφείες στηνΑΔΕΔΥτων κυβερνητικών ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας σαν λαγό τους συνεπείς συνδικαλιστές του  ΠΑΜΕ,παίζουν το ρόλο του πόντιου Πιλάτου και αφήνουν εκτεθειμένους τους καθηγητές στην επιστράτευση και  τον ολοκληρωτισμό της κυβερνητικής χούντας.

Την ώρα που οι καθηγητές και η  ΟΛΜΕ καλούσαν την ΓΣΕΕ,την ΑΔΕΔΥ και  σύσσωμα τα όργανα του εργατικού κινήματος σε κήρυξη απεργίας την ημέρα της επιστράτευσης, οι τρικομματικοί  εργατοπατέρες αποφάσισαν απεργία  εκφυλισμού του αγώνα, την Τρίτη και στάση εργασίας μαζί με τον εργοδοτικό θίασο του Παναγόπουλου την Πέμπτη
Με τη στάση του αυτή ο  χρεοκοπημένος κυβερνητικός – κομματικός συνδικαλισμός  αποδεικνύει περίτρανα πως είναι πυλώνας γερός του συστήματος και τις διαιώνισής του, με πολαπλές εξαρτήσεις  από το πολιτικό καταστημένο και τις κυρίαρχες εκμεταλλεύτριες τάξεις.

Θα θέλαμε πολύ οι παραπάνω κύριοι που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι των εργαζομένων για πρώτη έστω και μοναδική φορά να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να αποφασίσουν κάλεσμα της τάξης σε επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινητοποιήσεις που δυστυχώς το αμφιβάλουμε.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα η εργατική τάξη, η κοινωνία όλη, θα πρέπει να δώσει αυτή τη σκληρή μάχη ενωμένα και αταλάντευτα  εναντία  στο κράτος στις κυβερνητικές πολιτικές και στις ίδιες τις ηγεσίες του κινήματός της.

Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι και με τους εργατοπατέρες οργισμένοι!  

Ακλουθεί η Δήλωση των:

ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΑ,
ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
Εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ

Ηλίθιοι ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/5
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΟΛΜΕ

Σε μια πρωτοφανή διασπαστική και εν τέλει υπονομευτική για την απεργία των καθηγητών [από 17/5] απόφαση κατέληξε η ΑΔΕΔΥ, μετά από πρόταση του ΠΑΜΕ, η οποία υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, για κήρυξη δημοσιοϋπαλληλικής απεργίας αύριο Τρίτη, ημέρα που δεν έχει καν αρχίσει η επιστράτευση των καθηγητών [αρχίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης]!!!

Την ημέρα και τις ώρες που όλοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΜΕ πρέπει να περιοδεύουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, να συζητούν και να καλούν 85.000 εκπαιδευτικούς σε μαζική  συμμετοχή  στις 89 Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται αύριο, προκειμένου ο κλάδος να υπερψηφίσει την πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία από 17/5-24/5 και νέες ΓΣ για κλιμάκωση, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ [με προφανή χθεσινή απόφαση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ] αρνείται να δεχτεί την πρόταση της ΟΛΜΕ, του κλάδου που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 και προβαίνει σε αυτήν την αθλιότητα.

Εμείς συνεχίζουμε! Αποφασίζουμε καθολικά υπέρ της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ, οικοδομώντας ταυτόχρονα τους πανεργατικούς, παλλαϊκούς και κοινωνικούς όρους για την ανατροπή της επιστράτευσης.

ü    Οι άθλιες μεθοδεύσεις των κυβερνητικών φερεφώνων μας δυναμώνουν!
ü    Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κηρύξουν απεργία για τις 17 Μάη
 
ΑΘΗΝΑ, 13/5/2013
Ώρα 2μμ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *