Ρόμπα ο Γ. Κανελάκης

Το φτύσιμο της ζωής του έφαγε από τους ομόσταυλους του, Παπαγιάννη και Ιακωβίδου ο Γιάννης Κανελάκης.

Τσατσόνια της εξουσίας και οι ομοτράπεζοι του Κανελάκη, θέλησαν όμως να κρατήσουν τα προσχήματα στο παραλήρημα του Κανελάκη που προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγάλει λάδι την προκλητική συμπεριφορά του Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου.

«Παπαγαλάκι της εξουσίας» είναι ο Κανελάκης σύμφωνα με την Ιακωβίδου, ενώ ο Παπαγιάννης του απέδωσε ότι «ούτε πρασινοφρουροί αφισοκολλητές δεν τα λένε αυτά»!!!

Μιλάμε για μεγάλη ξευτίλα. Γιατί όπως και να το κάνουμε να σε «στολίζουν» με τέτοια κοσμητικά επίθετα άτομα χωρίς καμιά ηθική υπόσταση, με δημοσιογραφικό παρελθόν και παρόν –ειδικά ο Παπαγιάννης- γεμάτο «σκιές», δεν είναι και λίγο.

0 απαντήσεις στο “Ρόμπα ο Γ. Κανελάκης”

  1. ουστ πασοκικο τομαρι Κανελλακη.Αν ειχε αξιοπρεπεια,θα παραιτουνταν υστερα απο τη ρομπα που τον καναν οι ιδιοι του οι συναδελφοι.Αλλα ποιος εχασε την αξιοπρεπεια του για να τη βρουν οι πασοκοι;

  2. Ο Κανελακης εχει λαλησει για τα καλα..Συνιστω αμεση θεραπεια στον Θοδωρο Παγκαλο!Φαινεται οτι πασχει απο υπομανιακες κρισεις και οτι ο αλλος χαβαλετζης ο Παπατζων το γνωριζει και τον κουρδιζει αναλογως για τους γνωστους λογους..Το μαγαζι πρεπει να κοβει εισιτηρια..Ταλε κουαλε Αυτιας-Βελιος..Κοινως καραγκιοζιλικια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *