ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Από Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Καθημερινά αυξάνονται οι πονοκέφαλοι του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Όσα στρατεύματα και αν μεταφερθούν στις εμπόλεμες ζώνες, που πλέον ξεπερνούν τις 140.000, όσα έξυπνα όπλα υψηλής τεχνολογίας και αν χρησιμοποιηθούν, όσα σχέδια και αν κάνουν οι στρατηγοί της δολοφονικής ιμπεριαλιστικής συμμαχίας, το αποτέλεσμα είναι ένα: ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ήδη το 2010 θεωρείται η χειρότερη χρονιά για τις Νατοϊκές δυνάμεις αφού ο αριθμός των νεκρών Μισθοφόρων έχει εκτοξευθεί. Το πλέον ανησυχητικό για τους επικεφαλής του ΝΑΤΟ είναι ότι η Αντίσταση διαθέτει βαρύ και σύγχρονο οπλισμό, ικανό να πλήξει αιφνιδιαστικά τις Κατοχικές Δυνάμεις, προκαλώντας πρωτόγνωρα πλήγματα.

Αυτό αποδεικνύουν οι πτώσεις πολεμικών ελικοπτέρων, που οι εκπρόσωποι τύπου των Νατοϊκών δυνάμεων, αρνούνται ότι προήλθαν από πλήγματα της Αντίστασης.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της πρόσφατης κατάρριψης Νατοϊκού ελικοπτέρου, με συνέπεια το θάνατο 9 Μισθοφόρων.

Ο κατάλογος των απωλειών ολοένα μακραίνει. Οι κατοχικές νατοϊκές δυνάμεις παραδέχονται ότι από  την έναρξη του 2010 έχουν καταμετρήσει 529 απώλειες, ξεπερνώντας ήδη τις απώλειες του 2009, που έφτασαν τους 521 και ήταν η μέχρι τότε χειρότερη χρονιά του πολέμου. Αντίστοιχα βεβαίως έχουν αυξηθεί και οι απώλειες των νεκρών αμάχων που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, μέχρι τον Ιούνη έφταναν τους 1.271. Και δυστυχώς οι Παράπλευρες απώλειες πολλαπλασιάζονται μαζί με τις υποκριτικές συγγνώμες των Νατοϊκών.

Από την άλλη μεριά, η εισβολή του ΝΑΤΟ έχει χάσει κάθε προσχηματική νομιμοποίηση. Ούτε την «Ελευθερία και Δημοκρατία» εισήγαγε, ούτε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον μπορεί να εξασφαλίσει και εγγυηθεί. Η καλλιέργεια της παπαρούνας εξαπλώνεται και τα ναρκωτικά αφθονούν. Βάρβαροι πολέμαρχοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί-μαριονέτες, που βεβαίως χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να καρπωθούν την εξουσία, αδυνατούν να συμβάλλουν στην προπαγανδιστική εκστρατεία της Δύσης περί του αγνού των ιμπεριαλιστικών προθέσεων. Ο λαός καταστρέφεται και μεταναστεύει, ενώ η φονταμενταλιστή αντιδραστική προοπτική των Ταλιμπάν ελλοχεύει.

Είναι ενδεικτικό, ότι στην πρόσφατη αφγανική εκλογική μάχη, οι έγγραφες δηλώσεις για παρατυπίες και νοθεία από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας έως και τη μέρα των βουλευτικών εκλογών του Σαββάτου, που αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματά τους στο τέλος Οκτώβρη, ξεπερνούσαν τις 4.000. Εκλογές στις οποίες συμμετείχαν 4,3 εκατ. Ψηφοφόροι από τα 12 εκατ. που είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Η ελληνική κυβέρνηση και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος, μήπως αισθάνεται την ανάγκη να απαλλάξει τον Αφγανικό λαό από την παρουσία των Ελλήνων Μισθοφόρων και τον λαό μας από τα μεγάλα οικονομικά βάρη της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές επεμβατικές και κατοχικές αποστολές;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *