Η εξαθλίωσή μας!

newego_LARGE_t_1101_54081566Γράφει η Μαριάννα Λιβάνη μαθήτρια της Β΄Λυκείου

Μια φορά έτυχε να δω ειδήσεις, που για προφανείς λόγους νευρικότητας δεν έβλεπα, και έφτασα στα άκρα!

Ποιοι νομίζετε πως είστε; Πού νομίζετε ότι πάτε;

‘’Μπράβο’’  σε εσάς όλους όμως, που ακόμη και τώρα, ισχυρίζεστε πως δεν είναι ένα φασιστό-κόμμα αύτη η συμμορία. Μπράβο σε εσάς που και τώρα πιστεύετε πως ΑΥΤΗ είναι η σωτηρία της Ελλάδας και του μέλλοντος μας. Μπράβο σε εσάς που υποστηρίζετε ότι είναι κάτι δημοκρατικό. Και μπράβο ακόμα, σε όσους μας έφτασαν εδώ και κάνουν την μεγαλύτερη προσπάθεια να μας φτάσουν ακόμη πιο πίσω!

Σας θυμίζει κάτι αυτή η φράση ε; Ε ναι λοιπόν, εκεί θέλετε να μας φτάσετε, στην εξαθλίωση και στην ισοπέδωση! Να γίνουμε μισάνθρωποι σαν εσάς. Πρέπει να το έχετε προσπαθήσει πολύ να είστε αυτό το ¨πράγμα¨ που είστε! Συγχαρητήρια λοιπόν, επισήμως πια, το έχετε καταφέρει! Παίρνετε όμως παραδείγματα πρώτου επιπέδου, να τα λέμε και αυτά ε;;  ¨Σπουδαίος¨ μαλάκας – ο μισάνθρωπος Χίτλερ, μοναδικός στην Ιστορία!!! Το κρίμα είναι ότι έχετε πάρει πολλά ‘πρόβατα’ με το μέρος σας, και το τραγικό είναι ότι ο πλέον αριθμός αυτών των ‘προβάτων’ αποτελείται από την νεολαία!!

Εγώ, απλά ΕΛΠΙΖΩ στην ανικανότητα της σκέψης αυτών των παιδιών, λόγω ηλικίας! Αλλά θέλω να σας υπενθυμίσω πως ανέκαθεν ο άνθρωπος σαν άνθρωπος και όχι σαν ζώο κακή σας ώρα, όταν φτάσει η ώρα -γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνετε τα πάντα για να φτάσει αυτή η ώρα-  γίνεται ένα και τελικώς θα  καταπολεμήσει τον γαμω-φασισμό σας  και τον μισανθρωπισμό σας!

Ή μάλλον όχι, δεν τον καταπολέμησε τόσο καλά, γιατί ακόμη εδώ βρίσκεστε, αλλά σας υπόσχομαι πως τώρα παίζετε αλλά θα έρθει και η δική σας ώρα!

Καλώς –ή κακώς για εσάς- δεν είμαστε γενιά που θα κάτσει σε σημαντικό ποσοστό της, να φάει όλα όπως της τα δίνετε και όπως τα γουστάρετε, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!!! Και κάτι που αφορά άμεσα τα παιδιά, πάρτε το ως χάρη που το ζητάω σαν συμμαθήτριά σας, μην ασχολείστε με τίποτα άλλο όσον αφορά την πολιτική της Ελλάδας! Η πραγματική κρίση δεν βρίσκεται στην οικονομία, που σίγουρα διαδραματίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για την άνθιση του φασισμού, γιατί αυτή θα ξεπεραστεί με υπομονή και εξέγερση όπως και τόσες άλλες γραμμένες στην ιστορία ‘οικονομικές κρίσεις’. Η πραγματική και πιο τρομακτική για το μέλλον μας κρίση βρίσκεται σ’ αυτό το στοιχείο που έχει εμφανιστεί και πληθαίνει συστηματικά. Τον φασισμό!! Εκεί να δώσετε όλο σας το βάρος, γιατί εάν όχι, πολύ φοβάμαι πως τότε ΝΑΙ, θα έρθουν δύσκολες μέρες και νύχτες, που θα μας κάνουν να χάσουμε πραγματικά το μυαλό μας και την αξιοπρέπειά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *