Ανούσιες κορώνες του Α. Σαμαρά

Κι ενώ στην «πολυκατοικία» της δεξιάς εξακολουθεί να επικρατεί ένα άνευ προηγουμένου μπάχαλο, με διώξιμο και αποχωρήσεις ενοίκων, οι φυλλάδες της δεξιάς με αφορμή μια πιασάρικη «κορώνα» του Α. Σαμαρά, (αν η Ν.Δ γίνει κυβέρνηση, είπε, θα φτιάξει Εξεταστική Επιτροπή για το «πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο» αφού το ΠΑΣΟΚ «μας οδήγησε στο Μνημόνιο χωρίς λόγο και αιτία»), ανέλαβαν να στολίζουν με κοσμητικά επίθετα τον αρχηγό της Ν.Δ σαν «δυναμικό», «αποφασιστικό» κ.λ.π.

Γνωστή η συνταγή με τις Εξεταστικές Επιτροπές που δεν καταλήγουν πουθενά και αποσκοπούν να ρίχνουν τόνους σκανδαλολογίας, χωρίς καμιά ουσία προκειμένου να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος και να κρύβονται οι  αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούνται την ίδια στιγμή.

Από κει και πέρα, όμηρος του κυκλώματος Καραμανλή, -και έχοντας την Ντόρα Μπακογιάννη να τον υπονομεύει μόνιμα- ο Σαμαράς είναι αναγκασμένος να λέει κι αυτές τις παπαριές παριστάνοντας ότι εκτελεί τον «θεσμικό» του ρόλο σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν θα μπούμε σε αναλύσεις για να αποδείξουμε ότι επί της ουσίας η Ν.Δ στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και οι όποιες διαφοροποιήσεις της είναι για τα μάτια του κομματικού της ακροατηρίου.
Επειδή όμως ο αρχηγός της Ν.Δ παρουσιάζετε να αναρωτιέται «πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο» εμείς την απάντηση της έχουμε έτοιμη και τεκμηριωμένη.

Προέρχεται από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Δρόμος της Αριστεράς» και αν το διαβάσει ο Α. Σαμαράς θα πάψει να έχει απορίες. «Ετσι μεθόδευσαν την παράδοση της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέραμε και φυσικά όλα όσα αναφέρει η εφημερίδα είναι σε γνώση του αρχηγού της Ν.Δ και έγιναν με την ουσιαστική συγκατάβαση του κόμματος του, άσχετα αν παρουσιάζετε τώρα για τις κομματικές του σκοπιμότητες να μας λέει τις γνωστές του παρλαπίπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *