Μια απ’ τα ίδια

«Σκάνδαλο με φωτογραφική διάταξη για μεγαλοεπιχειρηματίες που είχαν εμπλοκή με εικονικά τιμολόγια. Στο άρθρο 12 παράγραφος 6 του νομοσχεδίου για την περαίωση που ψηφίζετε αύριο προβλέπετε η δυνατότητα όσων έχουν εκδώσει εικονικά τιμολόγια να κλείσουν τις υποθέσεις τους με χαμηλό τίμημα χωρίς περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης τους. Μάλιστα αν και από την περαίωση εξαιρούνται γενικά επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο υπάρχει ειδικά φωτογραφική διάταξη στο νομοσχέδιο που προβλέπει την εξαίρεση της εξαίρεσης για να υπαχθούν στην συγκεκριμένη ευνοϊκή ρύθμιση μεγάλες εισηγμένες επιχειρήσεις».

Η παραπάνω είδηση είναι από καθεστωτικό ΜΜΕ. Πάλι μισόλογα ως συνήθως. Δεν μας λένε ποιοι είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι επιχειρήσεις που ωφελούνται απ’ αυτή την φωτογραφική διάταξη (όχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία ποιους καπιταλιστές εννοούν, -άλλωστε το κοινοβούλιο τους ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης των καπιταλιστικών συμφερόντων είναι-αλλά σχηματίζεις την αίσθηση ότι οι καπιταλιστές ιδιοκτήτες του ΜΜΕ που έφεραν στην επιφάνεια την είδηση αισθάνονται «ριγμένοι» και καρφώνουν συναδέλφους τους).

Φυσικά οι βουλευτές που φρόντισαν να υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφική διάταξη το έκαναν «για την ψυχή της μάνας» τους.
Μην πάει ο νους σας σε λαδώματα και «πακέτα» κάτω απ’ το τραπέζι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *