Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα θα αφήσουν ιστορία που θα την ζήλευε και ο Αλη Μπαμπά με τους 40 κλέφτες του.

«Οι τράπεζες σήμερα χρειάζονται ισχυρές αυξήσεις κεφαλαίου, κατά το παράδειγμα της Εθνικής Τράπεζας», είχε δηλώσει δημοσίως την περασμένη βδομάδα, ο Γ. Στουρνάρας διευθυντής του ΙΟΒΕ.
Και επειδή ως συνήθως οι απαιτήσεις των καπιταλιστών είναι διαταγές για την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΓΑΠ-Τσολάκογλου, σήμερα διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας» ότι «Δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος κρατικός πυλώνας στις τράπεζες».
Η συγκεκριμένη φυλλάδα του Μπόμπολα, που εκφράζει τα συμφέροντα των ντόπιων πλουτοκρατών, ουσιαστικά μας προαναγγέλλει –έχει τις πληροφορίες της που συνήθως δεν διαψεύδονται- ότι ο άγρια φορολογούμενος λαός θα τα ακουμπήσει πάλι χοντρά στους τραπεζίτες.

Το ίδιο πάρτι με πρωταγωνιστές εκτος των άλλων και τα γατόνια της κλίκας του Ακη Τσοχατζόπουλου, γίνετε με το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας και τα λεγόμενα εξοπλιστικά προγράμματα. Και μάλιστα όλη αυτή η λεηλασία του Ελληνικού λαού έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που το παραδέχονται και κυβερνητικά στελέχη, χωρίς όμως να ψάξει κανείς για να βρει τους λωποδύτες.

«Κάποιοι πλούτισαν –και πλουτίζουν θα συμπληρώναμε εμείς- με τα εξοπλιστικά. Δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό αυτό», έλεγε σε συνέντευξη του χτες στο «Βήμα» ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Π. Μπεγλίτης.
Και φυσικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός «αρμόδιου», κανενός εισαγγελέα να ζητήσουν απ’ τον Μπεγλίτη να πει ονόματα και να ζητήσουν ευθύνες από του κλέφτες του ιδρώτα του εργαζόμενου λαού.

Σήμερα πάλι διαβάζουμε ένα σχόλιο απ’ το «Εθνος» που λέει πάρα πολλά, για την κλίκα του Τσοχατζόπουλου που λέγαμε παραπάνω που μέχρι τις μέρες μας ζει και βασιλεύει ακολουθώντας την τακτική του πρώην προϊσταμένου τους. (και με την ευκαιρία να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε την σκληρή ποινή που εισέπραξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν σε βάρος του. Του ανέστειλαν την κομματική ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ!!!).

«Στα μουλωχτά, κρυμμένοι κάτω από την… κελεμπία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων, υπεγράφη χθες το πρωί στο Πεντάγωνο η σύμβαση για την εξαγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από την Abu Dhabi Mar. Παρόντες στην υπογραφή παράδοσης οι υπουργοί Οικονομικών και Αμυνας. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον -και ίσως το πιο εξοργιστικό- είναι ότι, κατά τη διάρκεια της τελετής, δίπλα στο απερχόμενο και το νέο αφεντικό του Σκαραμαγκά έστεκαν ως “σύμβουλοι” δύο πρωτοπαλίκαρα του υπουργείου Αμυνας της περιόδου 1996-2002, αποκαλύπτοντας ένα μέρος του παρασκηνίου που διαδραματίστηκε για το new deal…», είναι το σχόλιο της εφημερίδας που αναφέραμε.

Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα θα αφήσουν ιστορία που θα την ζήλευε και ο Αλη Μπαμπά με τους 40 κλέφτες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *