Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την χτεσινή απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά

taks-ankaraΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την χτεσινή απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, που μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί καμιά απάντηση για την τύχη του από τις Ελληνικές αρχές.

Καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη βιομηχανία διώξεων κατά των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία που εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση, σε απόλυτη συνεργασία με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και την Τουρκική Κυβέρνηση.

Τα περιστατικά συλλήψεων πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία πυκνώνουν και οδηγούν στα δικαστήρια τους Τούρκους αγωνιστές με πρόθεση την έκδοσή τους. Μετά τις άμεσες παρεμβάσεις δικηγόρων και πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, μέχρι σήμερα έχει αποφευχθεί μια τέτοια εξέλιξη.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά και την οριστική διακοπή των συλλήψεων και διώξεων των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία και το Κουρδιστάν. Άμεσα να εμφανίσουν τον αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά, γιατί φοβόμαστε για τη ζωή του.

Η τρομοκρατία της Κυβέρνησης δεν θα περάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *