Μέχρι πότε γμτ θα τους αφήνουμε ανενόχλητους να δολοφονούν την τάξη μας;

Στην ενότητα «Υγεία» στο μπλογκ μας έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές ότι η όξυνση της καπιταλιστικής κρίσης, η γενικευμένη επίθεση του κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας –χωρίς να συναντά δυστυχώς ουσιαστικές αντιστάσεις- οδηγεί και το «κράτος πρόνοιας» όπως το γνωρίζαμε τις τελευταίες δεκαετίες να αποτελεί παρελθόν.

Τούτη ειδικά η κυβέρνηση του Γ. Τσολάκογλου λειτουργεί ανοιχτά σαν πλασιέ των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών και των εμπόρων υγείας.

Στα πλαίσια αυτής της γενικής τάσης του κεφαλαίου για «λιγότερο κράτος πρόνοιας» ο θίασος των δωσίλογων της κατοχικής κυβέρνησης –την στιγμή που ετοιμάζονται να δώσουν και άλλο πακτωλό χρημάτων από την φορολογική ληστεία που υφίσταται ο λαός μας στους τραπεζίτες– εγκληματεί στερώντας απ’ τα δημόσια νοσοκομεία την δυνατότητα στοιχειώδους λειτουργίας. (Τα ρεπορτάζ στον αστικό τύπο καθημερινά μας δείχνουν την ταφόπλακα που βάζει η κυβέρνηση του Μνημονίου στην δημόσια υγεία).

Μέχρι πότε γμτ θα τους αφήνουμε ανενόχλητους να δολοφονούν την τάξη μας; Πότε θα πιστέψουμε στην δύναμη μας και στην αποτελεσματικότητα της γροθιάς μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *