Αντιφασιστική πορεία στο Γαλάτσι στις 14 Ιούνη

MONTAZ 50X70_E 1 Σύντροφοι/ισσες, συναγωνιστές/στριες, συνάδελφοι/ισσες

Στις γειτονιές μας όπως και σε όλη την πόλη, φασιστικές και ναζιστικές συμμορίες προσπαθούν να εδραιώσουν κλίμα μισαλλοδοξίας και τρόμου είτε με δολοφονικές επιθέσεις κυρίως σε μετανάστες αλλά και σε αγωνιστές και χώρους αντίστασης είτε με πογκρόμ στις γειτονιές μέσα από ρατσιστικές “επιτροπών κατοίκων”.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τον αυξανόμενο φασιστικό κίνδυνο και τις απαιτήσεις του αντιφασιστικού αγώνα στο μέλλον, οδηγηθήκαμε στην δημιουργία ενός πλατιού τοπικού συντονισμού με σκοπό την καλύτερη δυνατή συλλογική ανταπόκριση στον ανοιχτό κοινωνικό αγώνα ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία στην ευρύτερη περιοχή. Ο αντιφασιστικός
συντονισμός στην Πατησίων αποτελεί δικτύωση οριζόντιων συλλογικοτήτων, καταλήψεων, στεκιών και συνελεύσεων γειτονιάς με ταξικό προσανατολισμό και αντιθεσμικό χαρακτήρα, με αντιφασιστική δράση στον άξονα της Πατησίων που εκτείνεται από το κέντρο μέχρι τα Άνω Πατήσια και από το Γαλάτσι μέχρι την Αχαρνών.

Ως αντιφασιστικός συντονισμός, μετά την διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Απρίλη με αφετηρία το σταθμό Κάτω Πατησίων και κατάληξη την πλατεία Βικτωρίας,σας καλούμε στην πορεία ενάντια στην κρατική τρομοκρατία,τις φασιστικές-ναζιστικές συμμορίες και το ρατσισμό, που διοργανώνουμε την Παρασκευή 14 Ιούνη, στις 6 μ.μ. στο Γαλάτσι(προσυγκέντρωση Γαλατσίου και Βείκου).

Συντροφικά
Στέγαστρο
Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *