Η φασιστική κυβερνητική απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ. Αυτό ας γίνει η σπίθα που θα πυροδοτήσει την συσσωρευμένη λαϊκή οργή

 image002 Γράφει ο Γ. Γ.

Χιλιάδες κόσμου προσέρχεται συνέχεια έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής –το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό εργατικό και κοινωνικό έλεγχο- στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, και με αίτημα να μην κλείσει η δημόσια τηλεόραση.

Είναι χρέος αυτή την στιγμή όλων των δυνάμεων της Αριστεράς –δεν είναι ώρα να κάνουμε κριτική για το πώς λειτουργούσαν τα δημόσια ΜΜΕ- να πρωτοστατήσουν και αυτή η φασιστική κυβερνητική απόφαση να λειτουργήσει ως το έναυσμα για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα που θα αντιδράσει αποτελεσματικά και νικηφόρα στον οδοστρωτήρα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που ισοπεδώνει λαϊκά δικαιώματα, δημοκρατικές κατακτήσεις, εξυπηρετεί απροκάλυπτα τα συμφέροντα των μιντιακών διαπλεκομένων ολιγαρχών.

Ας γίνει αυτή η προκλητική-φασιστική κυβερνητική απόφαση η σπίθα που θα πυροδοτήσει την συσσωρευμένη λαϊκή οργή και θα ανατινάξει την άθλια μνημονική συγκυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής και θα μας απαλλάξει απ’ αυτήν και τους προστάτες της.

Διαβάστε ακόμη την ανακοίνωση της ΕΤΕΡ

Με Σοκ και δέος η εσωτερική Τρόικα κτυπάει την ενημέρωση

Οι τεχνικοί της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοφωνίας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας εργαζομένους της ΕΡΤ οι οποίοι σήμερα βιώνουν την πρακτική του σοκ και δέους της εσωτερικής τρόικας.

Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάνοντας πράξη τα όνειρα δεκαετιών των εργοδοτών των ιδιωτικών ΜΜΕ, σήμερα προσπαθούν να φιμώσουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και να πετάξουν στην ανεργία 2500 περίπου εργαζομένους.

Είναι γεγονός ότι την κατάσταση πρέπει να πάρει στα χέρια του ο λαός μαζί με όλα τα μαχόμενα κλιμάκιά του που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια για να επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα μας. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλάι των συναδέλφων μας μέχρι την τελική νίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή:Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *