Μισούν τον ελληνικό λαό ο Γ. Τσολάκογλου και τα τσιράκια του.

«Ο Παπανδρέου είναι αδίστακτος. Είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα όρθιο από όσα κέρδισαν με ανείπωτες θυσίες και ποταμούς αίματος οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα. Είναι τέτοιο το μίσος του Γιωργάκη εναντίον των ελλήνων εργαζομένων, ώστε τα μέτρα που παίρνει απορρίπτονται -φραστικά τουλάχιστον, αλλά με επίσημο και δημόσιο τρόπο- ακόμη και από τους εκπροσώπους της μεγάλης μερίδας του… κεφαλαίου», αυτά έγραφε σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ.

Ναι, μισούν τον ελληνικό λαό ο Γ. Τσολάκογλου και τα τσιράκια του.

Διαβάζοντας την φυλλάδα του Δ. Ρίζου βλέπουμε ότι τώρα ξαναέβαλαν στο στόχαστρο τους, τους δημόσιους υπάλληλους.

Εθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε πει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του σε πρωινή εκπομπή του Mega. Δεν ήταν μια αρλούμπα απ’ αυτές που συνηθίζει να λέει ο Πάγκαλος, όταν ο ευτραφής κυβερνητικό αξιωματούχος αναφερόταν στο ότι «ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων έπρεπε να είναι 200.000» ισχυριζόμενος μάλιστα ότι «δύο στους τρεις είναι άχρηστοι»!!!

Εχουν σχέδιο στα σκαριά να προβούν σε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Πρέπει να τους διώξουμε όσο γίνετε πιο σύντομα πριν μας λιώσουν εντελώς!!!

0 απαντήσεις στο “Μισούν τον ελληνικό λαό ο Γ. Τσολάκογλου και τα τσιράκια του.”

 1. Τυχαίο; δε νομίζω !

  Το 11 θα είναι μια δύσκολη χρονιά,
  θα ακολουθήσουν 8 χρόνια λιτότητας
  και θα πάρετε σύνταξη στα 88.
  Όλο μαζί; 11888. Τυχαίο; δε νομίζω!

 2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ) , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ .
  Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???
  ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
  ΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ . ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
  ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ…

 3. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Γ. Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *