Συνειδητή από τους κρατούντες η παντελής απαξίωση της δημόσια υγείας

Είναι αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ που έχει σήμερα η φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» και δείχνει πόσο συνειδητά οι κυβερνήσεις των αστικών κομμάτων οδηγούν στην χρεοκοπία και στην παντελή απαξίωση της δημόσια υγείας, προς μεγάλη ικανοποίηση των εμπόρων υγείας.

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτό το ρεπορτάζ το υπουργείο υγείας διαθέτει τεράστια περιουσία η οποία «είτε ρημάζει ανεκμετάλλευτη είτε διατίθεται σε ιδιώτες αντί αστείων ποσών, ενώ τα νοσοκομεία πληρώνουν σε τρίτους ενοίκια χρυσάφι!».

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το δημοσίευμα είναι αποκαλυπτικά: Μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων ή και κτιρίων ολόκληρων του υπουργείου Υγείας στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν εξευτελιστικό αντίτιμο 126 και 256 ευρώ/μήνα!!!
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την περιουσία του υπουργείου Υγείας και στην επαρχία. Στο Αίγιο διώροφη κατοικία 300 τ.μ νοικιάζεται μόνο 243 ευρώ τον μήνα, στην Καρδίτσα για
ακίνητο 135 τ.μ το υπουργείο πληρώνεται 161 ευρώ τον μήνα και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Πλεονασμός να αναφέρουμε στο ποιοι είναι οι «τυχεροί» ενοικιαστές και στο αν κάποιοι τα «πιάνουν κάτω απ’ το τραπέζι». Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

0 απαντήσεις στο “Συνειδητή από τους κρατούντες η παντελής απαξίωση της δημόσια υγείας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *