Οι παπαριές του Πάγκαλου και η πληρωμένη απάντηση

Ο «φαύλος» πολιτικάντης που θα έπρεπε να βρεθεί κατηγορούμενος σε ειδικό δικαστήριο απολογούμενος για «παραβίαση του συντάγματος, απόπειρα εξαπάτησης του ελληνικού λαού για την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων», Θ. Πάγκαλος, –σύμφωνα με όσα του καταλογίζει ο ομοϊδεάτης του, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Καψής– εκτόξευσε πάλι τις παπαριές του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πολιτική της δωσίλογης κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει είπε το αμίμητο : «εγώ είμαι έτοιμος να χορέψουμε όλοι μαζί τον χορό του Ζαλόγγου αλλά κάπου πρέπει να βρούμε πριν να παρκάρουμε τις Μερσεντές μας»,(!!!!) θέλοντας μ’ αυτά τα λεγόμενα του να δώσει έμφαση στο ότι ήταν μονόδρομος για την κυβέρνηση η προσφυγή στην κηδεμονία της τρόικας.

Βρισκόμενος σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Μ. Παπαδόπουλο, σε τηλεοπτική εκπομπή επικαλέστηκε ότι τα λεγόμενα του «ήταν χιούμορ», «αστεία προορισμένα για το ακροατήριο του». Επέμεινε όμως ότι ήταν σωστές οι επιλογές της κυβέρνησης τονίζοντας ότι: «ακούω μερικούς είναι έτοιμοι να βάλουν την εθνική υπερηφάνεια υπεράνω από κάθε έννοια στοιχειώδης αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων… Οπαδός του μνημονίου δεν υπάρχει κανείς οπαδός του μνημονίου δεν είμαι ούτε εγώ γιατί αυτό θα ήτανε διαστροφή … Έπρεπε κάποιος να μας δανείσει με ανεκτούς όρους και βρέθηκε και επιτύχαμε την παρέμβαση ενός οργάνου που αυτή την στιγμή έχει 110 δις ευρω και όπως είναι φυσικό οι δανειστές έβαλαν τους όρους τους».

Καταπέλτης στην απάντησή του ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μ. Παπαδόπουλος, ανάγκασε τον αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης του ΓΑΠ-Τσολάκογλου να καταπιεί την γλώσσα του και ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις Πάγκαλος να μην έχει το παραμικρό επιχείρημα να αντικρούσει τα λεγόμενα από το στέλεχος του ΚΚΕ.

0 απαντήσεις στο “Οι παπαριές του Πάγκαλου και η πληρωμένη απάντηση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *