Πορεία φοιτητικών συλλόγων από το Νομισματοκοπείο προς την ΕΡΤ Σήμερα, Τρίτη στις 5 μ.μ.

foithtesΟι φοιτητικοί σύλλογοι Φιλοσοφικής, Βιολογικού, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α., ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας, Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Τοπογράφων, Μεταλλειολόγων και Χημικών Μηχ/κών του ΕΜΠfoitites

καλούνε την Τρίτη 18/6 στις 5μ.μ. όλη τη σπουδάζουσα νεολαία σε πορεία από το Νομισματοκοπείο προς την ΕΡΤ.

Η νεολαία στο πλευρό των εργαζομένων, να πλημμυρίσει το ραδιομέγαρο!

Η #ERT ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ-ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

– Κάτω τα χέρια από τη δημόσια ραδιο-τηλεόραση. Να μην παραδοθεί η ενημέρωση και ο πολιτισμός στον έλεγχο, στην εκμετάλλευση και την κερδοφορία των ιδιωτικών συμφερόντων και των μεγαλοκαναλαρχών.

– Καμία απόλυση εργαζόμενου στην ΕΡΤ. Δεν θα περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας και η θάλασσα ανεργίας που διαμορφώνουν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

– Να μην περάσει το σχέδιο κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ για τη διάλυση του δημοσίου και την ιδιωτικοποίηση κάθε δημόσιας παροχής και υπηρεσίας.

– Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι χουντικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης με τον αιφνίδιο θάνατο της ΕΡΤ και των οργανισμών που ακολουθούν, που συμπληρώνουν τις επιστρατεύσεις, τα ΜΑΤ και την καταστολή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *