Η τρομοκρατία στους αγωνιστές του εργατικού κινήματος δεν θα περάσει

parakratos2Η Πρωτοβουλία για πανελλαδική ανεξάρτητη ταξική Κίνηση καταγγέλλει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου (χτες τη νύχτα, έξω από το σπίτι του) του σ. Νίκου Γουρλά, προέδρου του συνδικάτου στο αεροδρόμιο, με έντονη δράση στο Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και δραστήριου μέλους της κίνησής μας. Πρόκειται για ενέργεια που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές του ταξικού κινήματος και γίνεται σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού. Τέτοιες ενέργειες διευκολύνονται από το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής που έχει εφαρμοστεί τον τελευταίο καιρό στους εργασιακούς χώρους και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για το πέρασμα των κάθε λογής αντεργατικών μέτρων.

Τέτοιες ενέργειες δεν φοβίζουν ούτε το σύντροφο Γουρλά ούτε κανέναν από εμάς και δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε ασυμβίβαστα ενάντια στις δυνάμεις του μνημονίου και της αστικής τάξης από τη σκοπιά των ταξικών εργατικών συμφερόντων. Δεν πρόκειται να μας σταματήσει καμία ενέργεια του υπόκοσμου, του παρακράτους και των φασιστικών μηχανισμών του, δεν πρόκειται να πάψουμε να πολεμάμε του ηθικούς αυτουργούς τέτοιων πράξεων, τις μνημονιακές δυνάμεις, την εργοδοσία αλλά και τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι υποχρεωμένη να εντοπίσει τους δράστες ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η στόχευσή τους, διαφορετικά είναι υπόλογη μπροστά στο λαό και την εργατική τάξη.

Καλούμε την εργατική τάξη, τα σωματεία και τους αγωνιστές του κινήματος να περιφρουρήσουν από τις σκοτεινές δυνάμεις τη δράση τους και τις κινητοποιήσεις τους και να επαγρυπνούν για τα μέλη του κινήματος. Καλούμε σε ενότητα και σε ανάπτυξη των αγώνων τις ταξικές δυνάμεις του κινήματος, καθώς η ενότητα και ο αγώνας συνιστούν την καλύτερη προστασία και απάντηση από τις επιθέσεις των ταξικών μας εχθρών, φανερές ή υπόγειες

Πρωτοβουλία για πανελλαδική ανεξάρτητη ταξική Κίνηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *