Τρομοκρατική επίθεση εναντίον ταξικού συνδικαλιστή

2013-06-18-09.20.27Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καταγγέλλει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στα καταστήματα του αεροδρομίου Αθηνών, σ. Νίκου Γουρλά. Τα ξημερώματα της Τρίτης 18 Ιουνίου, «σκοτεινοί μηχανισμοί» έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Ο Ν. Γουρλάς είναι ταξικός συνδικαλιστής, με έντονη δράση στο εργατικό κίνημα και στο Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Πρόκειται καθαρά για πράξη εκδίκησης και τρομοκρατίας. Εντάσσεται, όπως και όλες οι φασιστικές επιθέσεις σε βάρος γραφείων, στεκιών, κινήσεων το τελευταίο διάστημα, στο γενικότερο κλίμα τρομοκράτησης εκφοβισμού και επίθεσης στο εργατικό και λαϊκό κίνημα. Σε όλα αυτά αξιοποιούνται οι φασιστικές συμμορίες και κάθε είδους μηχανισμοί.

Δεν μας φοβίζουν και δε μας τρομοκρατούν τέτοιου είδους ενέργειες. Καλούμε όλα τα συνδικάτα, σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση των αγώνων, των διαδικασιών και των αγωνιστών. Δυναμώνουμε την αντιφασιστική μας πάλη, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα και την αντιλαϊκή πολιτική που γεννά και τρέφει το φασισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *