Σαμαράς-Κουβέλης: Aπερίγραπτοι πολιτικοί απατεώνες

1010425_10201233508870092_1758216340_n

 

Τίποτα το καινούργιο δεν μάθαμε από τις δηλώσεις που έκαναν Βενιζέλος και Κουβέλης μετά την σύσκεψη που είχαν με τον Σαμαρά, υποτίθεται για το θέμα της ΕΡΤ. Και λέμε υποτίθεται γιατί από τις δηλώσεις τους που έγιναν φάνηκε καθαρά ότι αυτό που κύρια τους απασχόλησε στην σύσκεψη τους ήταν το ξαναμοίρασμα της κυβερνητικής εξουσίας «η επικαιροποίηση –της κυβερνητικής λειτουργίας- στην βάση των νέων δεδομένων» όμως είπε χρησιμοποιώντας αβραμοπουλική διάλεκτο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κάτι που επανέλαβε σχεδόν με την ίδια διατύπωση και ο Ευα. Βενιζέλος.

Το ότι θα βρεθούν στον δρόμο χιλιάδες καινούργιοι απολυμένοι δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά η ουσία γ’ αυτούς είναι τα παρασκηνιακά παζάρια για το μοίρασμα της εξουσίας.

Σήμερα μετά από τρισίμιση ώρες συνομιλίας δεν τα βρήκαν απόλυτα στο να μοιράσουν κυβερνητικές καρέκλες και σε κοινό μέτωπο Βενιζέλος-Κουβέλης πιέζουν τον πολιτικά απομονωμένο Σαμαρά, διεκδικώντας διακριτό ρόλο στην κυβέρνηση εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Η συμφωνία τους –αφού προηγηθούν τα παρασκηνιακά παζάρια- θα οριστικοποιηθεί σε αυριανή τους συνάντηση. Ουσιαστικά αυτό το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο υπουργός προπαγάνδας της κυβέρνησης, Κεδίκογλου, που αναφέρθηκε ότι η νέα αυριανή σύσκεψη θα ασχοληθεί εκτός απ’ την ΕΡΤ και με την λειτουργία της κυβέρνησης.

Μ’ αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι δικαιώνεται το σημερινό κείμενο στην εφημερίδα «Πριν» που αναφέρει:

«Aπερίγραπτοι πολιτικοί απατεώνες αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ο Bενιζέλος και ο Kουβέλης. Πατώντας πάνω στους δυόμισι χιλιάδες και πλέον απολυμένους της EPT εκβίασαν τον Σαμαρά και τελικά πέτυχαν να τους κάνει …υπουργούς! Mε το που δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός ότι σε δεκαπέντε μέρες θα γίνει ανασχηματισμός, αμέσως μετά το συνέδριο της NΔ, το ΠAΣOK και η ΔHMAP ξέχασαν αμέσως το υποτιθέμενο αίτημά τους να ξαναλειτουργήσει η EPT και το παλιό καθεστώς, χωρίς κανέναν απολυμένο και στο πλαίσιο αυτό να γίνουν οι όποιες απολύσεις «αναδιάρθρωσης» της κρατικής τηλεόρασης. Bενιζέλος και  Kουβέλης πέτυχαν επίσης να είναι τρικομματική και όχι μονοκομματική της NΔ, όπως επιδίωκε ο Σαμαράς, η επιτροπή που καθήκον της θα έχει ουσιαστικά να κάνει τις προσλήψεις των εργαζομένων στην απολύτως μνημονιακή νέα κρατική ραδιοτηλεόραση».

Πηγή:Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *