Συμβασιούχοι Ακρόπολης: Απλήρωτοι, με συμβάσεις λίγων μηνών, και τρώνε και ξύλο από το κράτος

Κατά τα άλλα, “το κράτος προσπαθεί να διαφυλάξει την “πολιτιστική κληρονομιά” των αρχαίων Ελλήνων”, και -αλλοίμονο- να διαφυλάξει την “τουριστική βιομηχανία”. Αν όμως είναι βιομηχανία, τότε προφανώς λειτουργεί όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι της βιομηχανίας, δηλαδή απαιτεί “κινεζοποίηση” των εργατών. Και αν τυχόν δεν πείθονται με το καλό, τότε έχει ξύλο

Από την “Καθημερινή“, που προσπαθεί να “στρογγυλέψει” το ξύλο και τα δακρυγόνα των ΜΑΤ εναντίων των εργατών στην Ακρόπολη, ενώ ούτε καν αναφέρει ότι οι εργάτες εκεί όχι μόνο είναι συμβασιούχοι, αλλά είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ επί 22 μήνες (αν ήταν βιομήχανοι θα έλεγε άραγε τα ίδια;):

Ενταση μεταξύ αστυνομικών-συμβασιούχων στην Ακρόπολη
Οι αστυνομικές δυνάμεις άνοιξαν με τη χρήση βίας τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Συνεχίζεται η ένταση στην Ακρόπολη, καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας, που εισήλθαν στον αρχαιολογικό χώρο, προσπαθούν να απομακρύνουν τους συμβασιούχους που πραγματοποιούν κατάληψη.

Άνδρες των ΜΑΤ μάλιστα χρησιμοποίησαν χημικά για να διώξουν δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και τεχνικούς της τηλεόρασης.

Έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ του Νίκου Χασομέρη, προέδρου των συμβασιούχων με τους αστυνομικούς και τον έφορο της Ακρόπολης, Αλ. Μάντη, ενώ ένας απεργός συμβασιούχος, οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *