Ο κατοχικός στρατός του Μνημονίου ενάντια στον “εχθρό λαό”

Δυο πράγματα κρατήστε από το βίντεο. Το μίσος με το οποίο χτυπάνε οι μπάτσοι τους απεργούς και δεύτερο την άθλια στάση του Γ. Παπαδάκη και της δημοσιοκαφρικής του παρέας.

0 απαντήσεις στο “Ο κατοχικός στρατός του Μνημονίου ενάντια στον “εχθρό λαό””

  1. θελω να ευχαριστησω την παραταξη μου για την επιτυχη απελευθερωση της πολυαγαπημενης ακροπολης μας
    την απελευθερωση απο αυτους τους συμβασιουχους που ενω τοσο καιρο δουλευουν τζαμπα τολμανε και διαμαρτυρονται…!!!!
    ακουσον ακουσον.

    κλεινουν την ακροπολη που ειναι πολος ελξης για τους τουριστες μετα ομως απο του μπαιρακταρη και το κεπαμπ του θαναση,και την αμαυρωνουν δε με την εικονα αυτη να εμποδιζουν αλλους δημοσιους υπαλληλους του υπουργειου δημοσιας ταξης να επισκεφτουν το χωρο με πληρη εξαρτηση παντα
    τωρα η εικονα αποκατασταθηκε και η εικονα του συλλογου φιλων της ακροπολης γνωστη και ως ΜΑΤ ,εμειναν στο χωρο απο αγαπη και στοργη,ειναι θελκτικη για τους τουριστες που θα ανεβουν στην ακροπολη (μετα τα σουβλακια και τα κινεζικα τσολιαδακια).

    απορω δε με τον προεδρο του συλλογου γιατι δεν ακολουθησε την οδηγια του πολυ γνωστου δημοσιογραφου κυριου Πορτοσαλτε που απο τηλεορασης σκαι απορησε και ειπε..μα καλα οι νεοι ηγετες του συλλογου φιλων ακροπολης (ματ) δεν βρηκαν ουτε στο ελαχιστο την τεχνογνωσια του κυριου χρυσοχοιδη?
    αυτα τα κανουν νυχτα να μην γραφουν οι καμερες……
    τωρα νοιωθω καλυτερα και αυριο λεω να παω ακροπολη μια βολτα..η να παω για κεπαμπ λετε
    ευχαριστω

  2. Δεν επιβεβαιώνεται από το Reuters ότι εντολές έδινε προσωπικά τροϊκανός… Η απόλυτη ξεφτίλα και η αποθέωση του αυταρχισμού και της καταστολής…
    Κάνουν το γύρο του κόσμου τα ΜΑΤ στην Ακρόπολη…
    Από το "press-gr"
    Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το θέμα με τον αποκλεισμό της Ακρόπολης από συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού και την επέμβαση των ΜΑΤ…
    «Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών που έχει κλείσει την είσοδο στην Ακρόπολη –το πιο γνωστό μνημείο της Ελλάδας– διεκδικώντας την καταβολή των μισθών των τελευταίων δύο ετών», αναφέρει το Associated Press.
    Το Reuters κάνει λόγο για…
    150 διαδηλωτές που έχουν ταμπουρωθεί στον Ιερό Βράχο εμποδίζοντας την πρόσβαση σε αυτόν.
    «Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν την αστυνομία να κυνηγά τους εργαζόμενους του Υπουργείου Πολιτισμού γύρω από το αρχαίο μνημείο», μεταδίδει στη διαδικτυακή του τοποθεσία το BBC.
    Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France24, τα ΜΑΤ έχουν μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο με στόχο να ελευθερώσουν την είσοδο αποκαθιστώντας την πρόσβαση σε αυτόν. «Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος μιας πρωτοφανούς κρίσης χρέους και μόλις πριν από λίγους μήνες γλίτωσε από τη χρεοκοπία», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Για να μειώσει τα έξοδα, η σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει επιβάλει δραστικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και έχει παγώσει τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα», συμπληρώνει.
    Για δεκάδες τουρίστες που περιμένουν καρτερικά έξω από τη σφραγισμένη πύλη του αρχαιολογικού χώρου με την ελπίδα να θαυμάσουν από κοντά το παγκόσμιο μνημείο κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα The Independent στην ιστοσελίδα της.

  3. Αν πιστέψουμε την κυβέρνηση συγκυβέρνηση και ΜΜΕ, οι μόνοι που δουλεύουν σε αυτό τον τόπο είναι τα μεγαλο-στελέχη των τραπεζών, ναυτιλιακών εταιριών, κατασκεταστικών εταιριών, οι μεγαλο-μέτοχοι των Α.Ε., οι διάφοροι παίκτες στο χρηματιστήριο, οι ομολογιούχοι, οι μεγαλέμποροι, οι εισαγωγείς, τα στελέχη των Ολυμπιακών Αγώνων, και φυσικά οι μεγαλο-δημοσιογράφοι.

    Και φυσικά, αν πιστέψουμε όλους αυτούς, η περίοδος Σημίτη ήταν περίοδος «εκσυγχρονισμού», όλος ο πλούτος που καρπώθηκαν «λίγοι και εκλεκτοί» δεν έγινε ούτε με «δανεικά και αγύριστα», ούτε με υπερ-κοστολογήσεις δημοσίων έργων, ούτε με επιδοτήσεις από τον ΟΑΕΔ, ούτε με επιδοτήσεις για την «ανάπτυξη», ούτε με χαριστικές ρυθμίσεις προς το ΙΚΑ

    Μόνο που πριν λίγες μέρες ο Γιούγκερ μίλησε για το πραγματικό «μοντέλο ανάπτυξης» και την θέση της χώρας στον διεθνή ανταγωνιστικό περιβάλλον. Δανεικά αντί αγορών και «προστασίας». Και από ότι είναι γνωστό ο Γιούγκερ δεν είναι κομμουνιστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *