Διαδήλωση έξω από τα MAD VIDEO AWARDS στο φρούριο του TAE KWON DO

MADAW20131 Δεκάδες εργαζόμενοι με την στήριξη σωματείων, εργατικών συνελεύσεων, συνελεύσεων γειτονιών, φορέων και αλληλέγγυων συγκεντρωθήκαμε και διαδηλώσαμε έξω από την φιέστα του Ανδρέα Κουρή, τα MAD VIDEO AWARDS, που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWON DO.

Με μεγάλα πανό, πολλά συνθήματα, ενημερωτικά κείμενα και χιλιάδες τρικάκια παραμείναμε  μπροστά στην κεντρική είσοδο για το κοινό  για περισσότερο από δύο ώρες διαπιστώνοντας ότι, σε σχέση με την περσινή μας διαδήλωση, ο προαύλιος χώρος του κλειστού σταδίου είχε μετατραπεί σε φρούριο. Όπως ήταν εμφανές,  ο Ανδρέας Κουρής είχε δώσει ρητές εντολές  στους συντελεστές της διοργάνωσης, προκειμένου η διαδήλωση μας  να μείνει μακριά από τον κόσμο, να μην ακουστεί και να μείνει αόρατη.

Υπερβολικά μεγάλος αριθμός σεκιουριτάδων βρισκόταν τοποθετημένος μπροστά στην είσοδο και περιμετρικά ολόκληρου του γηπέδου. Η ίδια η πύλη εισόδου είχε μετακινηθεί προς τη θάλασσα, μακριά από την υπαίθρια κεντρική σκηνή και την πασαρέλα όπου παρέλασαν για τις κάμερες τα κάθε λογής μοντέλα, ενώ ο αριθμός και η διάταξη σε σχήμα λαβύρινθου των μεταλλικών εμποδίων και των κάγκελων παρέπεμπαν σε  οχυρωματικά έργα. Από το σκηνικό δεν έλειψαν τα ΜΑΤ και οι λοιπές αστυνομικές δυνάμεις που ο Ανδρέας Κουρής κάλεσε να τον προστατέψουν, έτσι ώστε να δημιουργήσει κλίμα εντυπώσεων. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας Κουρής προσπάθησε και φέτος να μας εξαφανίσει με την εκκωφαντική μουσική από τα ηχεία που είχε στραμμένα προς το μέρος μας.

Η παρέμβασή μας, που προστίθεται στις μακροχρόνιες κινητοποιήσεις μας, προκειμένου να λάβουμε τους χρωστούμενους μισθούς και τις αποζημιώσεις μας, ολοκληρώθηκε μετά την προσέλευση των θεατών, οπότε  και αποχωρήσαμε συντεταγμένα.

Η προσπάθεια του Ανδρέα Κουρή να απομονώσει τη φωνή μας μαζί με το δίκιο μας, προκειμένου να μη γίνει γνωστό ότι χτίζει την περιουσία του ληστεύοντας μισθούς και αποζημιώσεις των εργαζόμενων που απασχολεί στις επιχειρήσεις του, έπεσε στο κενό. Όσο κι αν προσπαθεί, η αλήθεια και η ασυδοσία δεν κρύβονται.

Τη δύναμη και την επιμονή την αντλούμε μέσα από τους ίδιους τους αγώνες.

Δίνουμε ραντεβού στην  επόμενη μάχη που έρχεται.

Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *