Ανευ προηγουμένου αυτοεξευτελισμός του ΓΑΠ

Εναν άνευ προηγουμένου αυτοεξευτελισμό υπέστη την Κυριακή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφοντας οδικά από τη Λάρισα.

Φοβήθηκε να κυττάξει στα μάτια τους πολίτες που είχαν ανοίξει τα διόδια της Πελασγίας και έντρομος ζήτησε από τους υπεύθυνους να γυρίσει στην Αθήνα μέσω του ορεινού Δομοκού.

Το αποκαλυπτικό βίντεο ξεσκεπάζει την κυβερνητική γύμνια, με τους πάνοπλους άνδρες της επίλεκτης ΟΠΚΕ και των δυνάμεων ασφαλείας να περιμένουν τον πρωθυπουργό στα ανοιχτά διόδια για να τον προστατέψουν από τους.. πολίτες, ενώ αυτός έχει τραπεί σε φυγή παίρνοντας κυριολεκτικά τα βουνά..Το ταξίδι της ντροπιαστικής επιστροφής του ελληνα πρωθυπουργού και της περιπλάνησης του στην ορεινή κεντρική Ελλάδα, μόλις έχει αρχίσει..Πηγή

2 απαντήσεις στο “Ανευ προηγουμένου αυτοεξευτελισμός του ΓΑΠ”

  1. Το στέλνω το ερώτημα σου στον σύντροφο που είναι σχετικός με τα νομικά -είχε γράψει την ανάρτηση που αναφέρεσε- και θα απαντήσει.

  2. Πως ορίζεται η απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών ; 151 ; επειδή στο άρθρο 28 στην παράγραφο 3 αυτο λέει για περιορισμό επί της εθνικής κυριαρχίας . Τα 3/5 δηλαδή 180 χρειάζονται για την παράγραφο 2 του άρθρου 28 που λέει για συμφωνία η συνθήκη κλπ … Είναι λίγο μπερδεμένο βασικά

    σορρυ για το ακυρο κομεντ αλλα το χα απο αλλη αναρτηση που δεν απαντησε καποιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *