Μια απ’ τα ίδια με τους Λιμενομπάτσους της Πάτρας

Για την κτηνωδία των λιμπενομπάτσων στην Πάτρα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. (Κάντε μια αναζήτηση στο μπλογκ μας με την λέξη «Λιμενομπάτσοι» και θα διαπιστώσετε τα «προσόντα» τους).

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν τους δίνει τα περιθώρια να εκτονώνουν τα απάνθρωπα συναισθήματα τους , με θύματα τους μετανάστες και όχι μόνο. Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της συντηρητικής φυλλάδας «Πελοπόννησος» είναι χαρακτηριστικό:

«Δεύτερο πλήγμα κατά του κύρους της υπηρεσίας της Πάτρας, μετά την εμπλοκή λιμενικών σε κύκλωμα φυγάδευσης μεταναστών. Τουλάχιστον εκείνοι, με το αζημίωτο, διευκόλυναν τους πρόσφυγες. Οι συγκεκριμένοι, δύο τον αριθμό, με τη συνδρομή ενός πολίτη, έκαναν φρικαλεότητα: Εκλεβαν τους ταλαίπωρους ανθρώπους», μας γράφει.

Και είναι επόμενο. Όταν καταγγελίες που αναφέρουν συμμετοχή λιμπενομπάτσων σε δουλεμπορικά κυκλώματα τις τρώει το σκοτάδι, όταν ποτέ κανένας απ’ αυτούς δεν τιμωρήθηκε –έστω για τα μάτια- για τα βασανιστήρια που έκαναν στους μετανάστες που βρίσκονται εκεί, τέτοια περιστατικά θα έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *