Ανόητες Συριζέικες απορίες

image002Του Γ.Γ.

Εχουν μερικές φορές κάποιες απορίες τα στελέχη του Σύριζα, που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο. Όπως π.χ αυτή που διατύπωσε η βουλευτίνα του Σύριζα Νάντια Βαλαβάνη δίνοντας συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα. «Η ίδια η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει έστω και τώρα να ξεκαθαρίσει και να πείσει σε ποια όχθη βρίσκεται. Είναι μνημονιακή ή αντιμνημονιακή δύναμη;» αναρωτήθηκε.

Η Ν. Βαλαβάνη διαθέτει πολιτική αντίληψη και πιθανόν να μην έγινε τυχαία αυτή η δήλωση της. Είχε προηγηθεί τοποθέτηση του Α. Τσίπρα που από κει που χαρακτήριζε την ΔΗΜΑΡ «δεκανίκι της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά», ξαφνικά χαιρέτησε την απόφαση Κουβέλη να αποχωρήσει απ’ την τρικομματική συγκυβέρνηση και να «βγει από την γραμμή της βαρβαρότητας», όπως είχε πει, ευχόμενος στην ΔΗΜΑΡ να αλλάξει πολιτική στάση.

Κι εδώ είναι που θα αναρωτηθεί καλόπιστα κάθε πολίτης. Ο Σύριζα δεν ήταν που μέχρι χτες χαρακτήριζε συνυπεύθυνη την ΔΗΜΑΡ, για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού όταν συμμετείχε στον καθορισμό των μνημονικών πολιτικών, σφαγιασμού των λαϊκών εισοδημάτων και ξεπούλημα κάθε κρατικής περιουσίας έχει απομείνει;

Τι διάολο άλλαξε ξαφνικά και σήμερα η Βαλαβάνη δεν έχει απάντηση στον αν η ΔΗΜΑΡ είναι μνημονικό ή όχι κόμμα;

>
Πηγή:Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *