Αβάντα στους ναζιστές της Χ.Α από τον Β. Πολύδωρα (Βίντεο)

image002Χτες στην τηλεόραση του Σκάι και σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Αλφα, (Δείτε το βίντεο) ο Βύρωνας Πολύδωρας, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τις φιλοχρυσαυγίτικες δηλώσεις του που δημιούργησαν και εσωκομματικό πρόβλημα στην Ν.Δ.

Το ότι υπάρχουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ Ν.Δ και Χ.Α είναι κάτι που το αναφέρουν ακόμα και δημοσιεύματα του αστικού τύπου. Πριν μερικές μέρες το περιοδικό Unfoloow είχε άρθρο με τον τίτλο «Ζητούνται Ναζί με “πολιτικά” για συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ»ενώ σημερινό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα του «Βήματος» αναφέρει: «Υπήρχαν εδώ και καιρό ενδείξεις υπόγειων διεργασιών μεταξύ νεοδημοκρατικών στελεχών και παραγόντων του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο Κοινοβούλιο διαισθάνονταν την επαφή ή καλύτερα την κρυφή γοητεία που ασκούσε σε ορισμένους νεοδημοκράτες ο “εθνικιστικός ακτιβισμός” των βουλευτών του κ. Μιχαλολιάκου. Στην αρχή δεν εκδηλωνόταν, αλλά η συνάφεια φαίνεται τους απελευθέρωσε».

Υ.Γ Πόσο πιο καλή αβάντα μπορεί να κάνει κανείς στους ναζιστές της Χ.Α όταν τις 440 χιλ. ψήφους που πήραν στις περασμένες εκλογές τις κάνει 600 χιλ. και προβλέπει ότι θα φτάσουν 1 εκατ όπως λέει ο Πολύδωρας

Πηγή:Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *