Τώρα είναι η ώρα! Παλλαϊκό συλλαλητήριο σήμερα 9/7, 7.30 μ.μ., στην ΕΤ3

imagesΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης

Εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες

Kυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ κατάρτισαν και καταθέτουν αύριο Τρίτη στη βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (ψήφιση μ΄ άλλα λόγια μέχρι την Πέμπτη) ένα νομοσχέδιο-μίνι μνημόνιο που περιλαμβάνει από την άμεση απόλυση πολλών χιλιάδων εργαζόμενων στο δημόσιο (εκπ/κοί, δημοτ. υπάλληλοι κ.ά.) μέχρι τη κινητικότητα (προθάλαμο διαθεσιμότητας κι απόλυσης) χιλιάδων άλλων και από τις μειώσεις των μισθών μέχρι την εργασία τις Κυριακές στον ιδιωτικό τομέα κ.ά.

Σ’ αυτή την επίθεση δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς, καθηλωμένοι στην καλοκαιρινή ραστώνη… Όπως και στην Αθήνα (και άλλες πόλεις) οργανώνουμε τις μαζικότατες εκείνες κινητοποιήσεις που δεν θα επιτρέψουν την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου-ταφόπλακα στις ζωές μας.

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων ΟΤΑ και ΕΛΜΕ της Θεσ/νίκης καλούν σε:

·  παλλαϊκό συλλαλητήριο Τρίτη 9/7, 7.30 μ.μ., στην ΕΤ3, το κέντρο αγώνα της πόλης μας.

·  νωρίτερα, στις 5μ.μ., στον ίδιο χώρο, καλείται συγκέντρωση- συζήτηση συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων της πόλης για να συζητήσουμε τις περαιτέρω δράσεις μας.

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσ/νίκης συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις και στα δύο καλέσματα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμετέχουν μαζικά σ’ αυτές όλα τα σωματεία και οι εργαζόμενοι της πόλης.

Τώρα είναι η ώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *