Κυβέρνηση και εργατοπατέρες κοροϊδεύουν, προκαλούν, βεβηλώνουν.

Καταπληκτικό το χθεσινό βίντεο της Ελληνοφρένειας που σχολίαζε την προεκλογική συμπεριφορά του Παπανδρέου προς τους συνταξιούχους.
Το ξαναθυμηθήκαμε διαβάζοντας την δήλωση του άθλιου ξεπουλημένου εργατοπατέρα Παναγόπουλου, μου χαιρετίζει την κυβερνητική «προσφορά» των 55 λεπτών την ημέρα που δίνει η δωσίλογη κυβέρνηση στους συνταξιούχους συμπληρώνοντας ότι: «Η εισοδηματική ενίσχυση όλων όσοι σηκώνουν τα βάρη της κρίσης, όπως των χαμηλοσυνταξιούχων, πρέπει και επιβάλλεται να βρίσκεται στις απόλυτες προτεραιότητες της κυβέρνησης».

Όταν η κυβέρνηση του μνημονίου έχει λεηλατήσει το λαϊκό εισόδημα –πάνω από 9,5 δισ. ευρώ υπολογίζεται η αφαίρεση για το 2010 και το 2011- ο «σοσιαλιστής» εργατοπατέρας δίνει εύσημα στον κομματικό του χώρο γιατί προχωράει στην εξαγορά συνειδήσεων με 100 έως 300 ευρώ …το κεφάλι. (Φυσικά οι μαυρογυαλούροι δεν έχουν καμιά τύχη στην εποχή μας).

Κι αυτό γίνεται την στιγμή που τα δικά τους στοιχεία λένε ότι οκτώ στους 10 συνταξιούχους παίρνουν σύνταξη κάτω από 750 ευρώ. Και σαν να μην φτάνει αυτό στον προϋπολογισμό του 2011 η κυβέρνηση προβλέπει και νέες περικοπές στις επιχορηγήσεις των Ταμείων για τις συντάξεις κατά 440 εκατομμύρια ευρώ, πρόσθετα στα 2,2 δισ. ευρώ που έκοψε φέτος.

Κυβέρνηση και εργατοπατέρες κοροϊδεύουν, προκαλούν, βεβηλώνουν. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *