Εκδήλωση αλληλεγγύης στο προαύλιο της ΕΡΤ για τους Τούρκους και Κούρδους Πολιτικούς πρόσφυγες

epitroph_allhleggyhs      Η απαγωγή και παράδοση στην Τουρκία στις αρχές Ιουνίου του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά αποτέλεσε μια μείζονα παραβίαση του Συντάγματος, των νόμων, και των ατομικών δικαιωμάτων. Επρόκειτο για μια κοινή επιχείρηση ελληνικών, τουρκικών και αμερικανικών υπηρεσιών, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας.

Σήμερα, μια σειρά άλλων αγωνιστών από την Τουρκία και το Κουρδιστάν απειλούνται με παράδοση στην Τουρκία. Με στόχο την ενημέρωση για την εξέλιξη αυτών των υποθέσεων, και θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7:30 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ και πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία και το Κουρδιστάν. Στη συνέχεια
ο Περικλής Λορίδας και οι Εραστές του Ονείρου  & οι Έρωτες Πολεμιστές θα τραγουδήσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν.

Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *