Κουρής και ΠΑΣΟΚ

«Ο Γ. Κουρής, είναι ένας «πολιτικώς προδότης της Δημοκρατίας, προσκυνημένος της δικτατορίας, στην περίοδο της οποίας θησαύρισε και δημοσιογραφικώς ένας εκβιαστής και υβριστής και εμπορικώς ένας λωποδύτης της ελεεινής μορφής της εμπορικής πιάτσας με ακάλυπτες επιταγές, με εκβιασμούς και με λαθροχειρίες, οφειλέτης του δημοσίου χρήματος και εκμεταλλευτής του ιδρώτα των εργαζομένων στην επιχείρησή του», σύμφωνα με το «βιογραφικό» του, όπως το είχε παρουσιάσει ο Β. Γιαννόπουλος, (26 Αυγούστου 1980), όταν είχε ανοίξει αντιπαραθέσεις μαζί του.

Την άποψη μας για την παρουσία του Γ. Κουρή στα δημόσια πράγματα της χώρας μας την έχουμε γράψει.
Σχολιάσαμε επίσης και το τηλεοπτικό του κανάλι «Kontra Channel» όταν βγήκε στον αέρα.

Το τι μπορεί να προσφέρουν πολιτικοί σχολιασμοί από Κουίκ, Χίο και Τράγκα (ανακοινώθηκε εκπομπή του τελευταίου στο κανάλι και πιθανόν να συνεχίσει την συνεργασία του με το Αλτερ) το αφήνουμε να το συμπεράνετε εσείς.
Δεν μας ενοχλεί επίσης το λεξιλόγιο του Γ. Κουρή που είναι πρωτόγνωρο για τα τηλεοπτικά δρώμενα («με έχουν γαμήσει στις μηνύσεις» είπε χτες σε συνέχεια προηγούμενων ανάλογων εκφράσεων).

Χωρίς λοιπόν καμιά διάθεση να υπερασπιστούμε το τηλεοπτικό δημιούργημα του Κουρή δεν μπορεί να μην σημειώσουμε ότι η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που βάζει εμπόδια στην λειτουργία του «Kontra Channel» είναι αποτέλεσμα της ανοιχτής αντιπαράθεσης –με χτυπήματα κάτω απ’ την ζώνη κάποιες φορές- που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης-Κουρή. (Εχουμε γράψει αναλυτικά στην ανάρτηση που παραθέσαμε).
Είναι κι αυτό ένα δείγμα της ΠΑΣΟκικής εξουσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *