Επείγουσα Ενημέρωση:Επίθεση της αστυνομίας στα γραφεία των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία

antitromo1Σύμφωνα με πληροφορία που διακινήθηκε στο facebook, πριν λίγη ώρα έγινε επίθεση της αστυνομίας στα γραφεία των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, έχουν κάνει συλλήψεις και ήδη κρατούν άλλα δυο άτομα μέσα στα γραφεία. Οι Πολιτικοί πρόσφυγες είναι μαζεμένοι κάτω από τα γραφεία τους (οδός Τζαβέλλα εκεί που δολοφόνησαν το Γρηγορόπουλο) και κάνουν διαμαρτυρία και θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους μέχρι το πρωί και επί της Ζ. Πηγής.

Η  σημερινή  στόχευση  ενάντια στους πολιτικούς πρόσφυγες έγινε ύστερα από ανακοίνωση της αστυνομίας για την ύποπτη  σύλληψη χες το πρωί  στη Χίο δυο Ελλήνων και δύο Τούρκων υπηκόων που μετέφεραν οπλισμό και εκρηκτικά από την Ελλάδα προς την Τουρκία .

Αξίζει  να σημειώσουμε πως το τελευταίο καιρό η Ελληνική Αστυνομία ύστερα από την συνάντηση των Σαμαρά- Ερντογάν – και κατόπιν μυστικής συμφωνίας των δυο  όπως έχει αναφερθεί στα μμε – έχει ξεκινήσει πογκρόμ διώξεων εναντία στους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα την συνεργασία των  μυστικών υπηρεσιών των δυο χωρών για την παράδοση του αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά στο Τουρκικό κράτος.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *