ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ:Συνεχίζουμε οργανώνουμε τον αγώνα για να μην περάσει ούτε μια διαθεσιμότητα – Απόλυση

elme_peiraiaΤην Πέμπτη 25 Ιούλη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στα περισσότερα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ του ΠΥΣΔΕ Πειραιά και τη Δευτέρα 29 Ιούλη πραγματοποιήθηκε κεντρική σύσκεψη στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Στις συσκέψεις έγιναν ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις συναδέλφων που εστίασαν τόσο στο τι κάνουμε άμεσα όσο και στο τι θα κάνουμε από αρχές Σεπτέμβρη.

Στις συσκέψεις αυτές καταλήξαμε στα εξής:

•Την Πέμπτη 1 Αυγούστου το πρωί, οι συνάδελφοι από κάθε ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ να πραγματοποιήσουν το πρωί  παρεμβάσεις σε κατάλληλα σημεία στις αντίστοιχες περιοχές. Οι παρεμβάσεις αυτές μπορούν να είναι προσανατολισμένες:
Α) σε μοίρασμα της ανακοίνωσης (που αποστέλλουμε με το όνομα «ELME_PLIROFORISI_1307.doc») σε πολυσύχναστα σημεία (λαϊκή, πλατείες),
Β) σε κόλλημα της αφίσας (που επίσης αποστέλλουμε και η οποία καλό είναι να τυπωθεί σε Α3) σε όσες το δυνατόν περισσότερες στάσεις λεωφορείων, σε χώρους που συχνάζει η νεολαία, αλλά και κοντά σε κεντρικά σημεία της κάθε γειτονιάς.
•    Την ίδια μέρα Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 1 μ.μ., οι συνάδελφοι από όλα τα σχολεία να συγκεντρωθούμε στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά για να πραγματοποιηθεί κεντρική παρέμβαση
•Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 10.30 π.μ. πραγματοποίηση νέα σύσκεψης στα γραφεία της ΕΛΜΕ.
•Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., πραγματοποίηση κινητοποίησης στη Σαλαμίνα μαζί με άλλους φορείς της περιοχής, με αφετηρία τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ Σαλαμίνας.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑ  ΣΑΒΒΑΣ                                                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *