Καλό Ταξίδι, σύντροφε Ηλία…

HLIASΤην Πέμπτη 1 Αυγούστου, ένας αγαπημένος φίλος και σπουδαίος σύντροφος, ο Ηλίας Τζιουβάρας προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην πόλη της Λαμίας. Το 1988, μετά από την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις εισήλθε στην Ανωτάτη Γεωπονική  Σχολή Αθηνών.

Την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων οργανώθηκε στην ΚΝΕ-ΝΑΡ (το 1989), κατά την περίοδο της κυβέρνησης Τζαννετάκη. 

Συμμετείχε  μετέπειτα στο ΝΑΡ, καθώς και στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Μέλος του Ανεξάρτητου Αριστερού Χώρου (ΕΑΑΚ) στη Γεωπονική Αθήνας, μέλος του Δ.Σ του συλλόγου φοιτητών της σχολής και γνωστός ως πρόεδρος των Γενικών συνελεύσεων των φοιτητών από το 1990 εως και το 1995.

Μετά το τέλος των σπουδών του επέστρεψε στη Λαμία και  παλεύοντας τίμια προσπάθησε να ορθοποδήσει σε μια σκληρή γι’αυτόν και την οικογένειά του καθημερινότητα. Τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στην εταιρεία Vivartia, στο τμήμα του ποιοτικού ελέγχου ενώ παράλληλα διατηρούσε οινολογικό εργαστήριο, που ήταν και το μεγάλο του μεράκι.

Μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας, από την ίδρυσή της, έδινε πάντα δυναμικό ‘παρών’ σε όλα τα αγωνιστικά καλέσματα των ημερών μας, από τους τοπικούς καθημερινούς αγώνες  μέχρι τα μεγάλα Πανελλαδικά συλλαλητήρια στην Αθήνα.

Συντετριμμένοι και πολύ πιο φτωχοί από το χαμό του συντρόφου Ηλία, ενός  ανθρώπου που τον χαρακτήριζε  η ανεξάντλητη αγάπη του για τη ζωή, παρόλο που ήταν τόσο άδικη μαζί του, ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του..Η στάση ζωής του, το πάθος του, η τιμιότητά του και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν για όλους μας φωτεινό παράδειγμα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας  –  ΝΑΡ Γεωτεχνικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *