Επικοινωνιακή Ξεφτίλα στο ΣΜΑ Ευκαρπίας! Πρώτα ανακοινώνουν τα …αποτελέσματα της Δημοσκόπησης και μετά ‘επιλέγουν’ την Εταιρία που την έκανε!

0Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων κατά της κατασκευής και χωροθέτησης του ΣΜΑ Ευκαρπίας δίπλα στο ΤΙΤΑΝ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ «ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ»  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ
ΕΚΘΕΤΟΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΝΗΣ

Το «ΔΙΚΤΥΟ 50» στις 23-7-2013 κατάγγειλε για διασπάθιση ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος τον κ. Γεράνη και την Διοίκηση ΟΤΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή τη δημοσιοποίηση μιας στημένης, κατά τη γνώμη μας, δημοσκόπησης ! Μας απείλησε τότε με μηνύσεις και απαίτησε να μη δημοσιευτεί το Δελτίο Τύπου από ΜΜΕ της Πόλης. Κατηγορούσε μάλιστα γι’ αυτό τον προηγούμενο πρόεδρο του Συνδέσμου. Είναι άλλωστε γνωστή η δημοκρατική του στάση, την οποία επιβάλλει μόνο με τα ΜΑΤ και την αστυνομία ! ( Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσ/νικης στις 2-8-2013 κατάγγειλε την υπερβολική χρήση αστυνομικών δυνάμεων στον ΣΜΑ Ευκαρπίας)

Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη. Συγκεκριμένα :

Στις 21-7-2013  η  εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δημοσίευσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης  της «Palmos Analysis» για τον ΣΜΑ Ευκαρπίας που διενήργησε για λογαριασμό του  Συνδέσμου ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης (ΦΟΣΔΑ) μεταξύ 15 και 19 Ιουλίου 2013 , όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει.

Στις 24-07-2013 (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: ΒΛΩ9ΟΡΘΦ-Ν58) 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ και 10 ΑΠΟ ΤΗ … ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ της έρευνας, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ το ΔΣ του  Συνδέσμου ΟΤΑ και με απόφαση  που ελήφθη  ομόφωνα, (ψήφισαν Μιχαήλ Γεράνης, Ιωάννης Καμαρινός, Παπαδόπουλος Διαμαντής, Δαρδαμανέλης Ιωάννης) «Ανατίθεται η παροχή των υπηρεσιών για τη διεξαγωγή έρευνας κοινού στη Θεσσαλονίκη, με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Palmos Analysis, έναντι 10.700,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 23%.»!,   επικυρώνοντας απλά την ειλημμένη απόφαση του πρόεδρου κ. Γεράνη (της προηγούμενη ημέρας 23/7/2013), για την ανάθεση στην εν λόγω εταιρεία! (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: ΒΛΩΕΟΡΘΦ-Κ3Α)

Δηλαδή, η εταιρεία ερευνών «Palmos Analysis» ΠΡΩΤΑ έκανε την έρευνα γνώμης για το ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ και στη συνέχεια  έγινε ο διαγωνισμός για να βρουν την εταιρεία …. να κάνει την έρευνα !! Και οι τρεις … «ανταγωνίστριες» (Palmos Analysis, Eurolink , ΑΚΜΩΝ Ε.Π.Ε.) υπέβαλαν τις προσφορές τους στις 23-07-2013!!! Και μάλιστα με συνεχόμενους αριθμούς πρωτοκόλλου ( 3180 – 3181 και 3182/23-07-2013).

Η ίδια εταιρεία, «Palmos Analysis», έχει αναλάβει (ακόμα 16. 790 €) και «την στρατηγική της επικοινωνίας του έργου ..τη θετική προβολή του ..αλλά και η άμβλυνση των αντιδράσεων που προκύπτουν από την παραπληροφόρηση και την έντονη κινδυνολογία…» όπως η ίδια με βαρύγδουπο και θριαμβευτικό ύφος αναφέρει .

Εάν τα παραπάνω αληθεύουν, τότε ο διαγωνισμός είναι ΑΚΥΡΟΣ , ενώ γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τις αστικές, πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση αυτή. Μέλη του Δικτύου 50 , θα καταθέσουν ΑΜΕΣΑ αγωγή στην Εισαγγελία . Θα στείλουν την επιστολή και όλα τα σχετικά έγγραφα στους Ευρωβουλευτές , στην Ελληνική Βουλή και τα Κόμματα.

Για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης  καλούμε

•    Τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν του θέματος και να ενεργήσουν τα νόμιμα σε κάθε κατεύθυνση.

•    Τα αρμόδια όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια , Δήμους , Δημοτικές Κινήσεις , Συλλόγους Εργαζομένων , την ΠΟΕ-ΟΤΑ) να καταγγείλουν το γεγονός.

•    Τα ΜΜΕ της πόλης να τιμήσουν το ρόλο τους και με την ίδια ζέση , που φιλοξένησαν τέτοιες αστειότητες , να ερευνήσουν ως δημοσιογράφοι.

•    ΤΟΝ κ. ΓΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *