Συντονιστείτε σήμερα από τις 4 το απόγευμα στον διαδικτυακό σταθμό μας

station-logoΣυντονιστείτε σήμερα από τις 4 το απόγευμα στον διαδικτυακό σταθμό μας. Θα μεταδοθούν εκπομπές από το αρχείο του σταθμού μας άλλα και καινούργιες εκπομπές.

Εισαγωγή θα κάνει μια καινούργια εκπομπή που παρουσιάζει ο Κωστής Μουδάτσος με τίτλο «Μεταξύ Ελευθερίας και Αναρχίας».

Θα ακολουθήσει άλλη μια καινούργια εκπομπή με τον  Σεϊτ Αλντογκάν που έχει τίτλο «Οι μετανάστες δεν είναι πρόβλημα. Εχουν προβλήματα», η οποία επικεντρώνεται στο μεταναστευτικό ζήτημα και στα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα.

Στην συνέχεια απ’ το αρχείο του σταθμού μας θα ακούσουμε την εκπομπή που επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο τραγουδοποιός και μπλόκερ Γιώργος Σαρρής «Μιλάμε για την τηλεόραση».

moudatsos«Μεθυσμένα λόγια» θα ακολουθήσουν στην συνέχεια από την Ράνια σε μια καινούργια εκπομπή με νότες και λόγια που μιλούν στο συναίσθημα.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Ψαράς είναι ο καλεσμένος στην επόμενη εκπομπή (από το αρχείο μας) που μιλάει στον Νίκο για το ναζιστικό φαινόμενο και για το βιβλίο του «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής».

Από την «Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου» θα ακούσουμε στην συνέχεια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στον Γολγοθά της ανεργίας και για τις δράσεις της συλογικότητας τους.

Θα ακολουθήσει μουσική εκπομπή με επιλεγμένα προοδευτικά τραγούδια.

Στις 9 το βράδυ θα μεταδοθεί άλλη μια καινούργια εκπομπή του Κωστή Μουδάτσου «Μεταξύ Ελευθερίας και Αναρχίας».  Κρητικές μαντινάδες, επιλεγμένα τραγούδια και πάνω απ’ όλα σκέψεις και απόψεις που ξεδιπλώνει ο λαϊκός στιχουργός και συγγραφέας οι οποίες προβληματίζουν, μιλούν στην καρδιά και στο συναίσθημα.

Θα ακολουθήσει η Χριστίνα η οποία για δυο ώρες θα κάνει αναφορά για το εργατικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι και πώς αυτό είναι συνδεδεμένο με τους αγώνες του λαού μας.

Το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/08/4.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *