Εισβολή της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο

F9B4A44596E7D709AD108060D84AD84BΕπίδειξη ισχύος και τρόμου από το κράτος έκτακτης ανάγκης

Νωρίς το πρωί και χωρίς κανένα λόγο ορδές από τις κατασταλτικές δυνάμεις του καθεστώτος με δικαστική συνδρομή, εισέβαλαν στο χώρο του Πολυτεχνείου . Έχουν προσαγάγει άτομα που βρέθηκαν μέσα ή έξω από το κτίριο εκείνη τη στιγμή, χωρίς  να έχει γίνει γνωστό αν η εντολή δόθηκε από τις Πρυτανικές αρχές ή την Αστυνομία.

Ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος   Σ. Κεδίκοκλου έδωσε μήνυμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας  προς κάθε κατεύθυνση  μέσα  από εκπομπή του καθεστωτικού MEGA, λέγοντας πως η ενέργεια αυτή: «Βρίσκεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου  σε όλους τους χώρους της Ελληνικής επικράτειας» καταλήγοντας «πως κανένας δε θέλει να υπάρχουν άσυλα ασυδοσίας οποιουδήποτε είδους».

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Αστυνομίας από τα ΜΜΕ διαρρέονται πληροφορίες που κάνουν λόγο πως τα ευρήματα ήταν, καδρόνια μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό και κάποια laptops. Να θυμίσουμε ακόμη πώς ανάλογη επιχείρηση με τα ίδια αμφίβολης προέλευσης αποτελέσματα έγινε τις προηγούμενες μέρες και στο χώρο του Αριστοτελείου στη Θεσσαλονίκη.

Να τονίσουμε ακόμη πως τις τελευταίες μέρες με αφορμή τις αντιδράσεις για τη δολοφονία του 19χρονου μαθητή στο Περιστέρι έχει επιβληθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Πόλη με συλλήψεις, ελέγχους και προσαγωγές.

Δεν αμφιβάλει κανείς πως οι επιχειρήσεις αυτές δεν είναι παρά ένα σχέδιο τρομοκράτησης και επίδειξη ισχύος προς την κοινωνία μπροστά στα καυτά μέτωπα που ανοίγει η ανάλγητη πολιτική τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *