Λένε και καμιά μαλακία … λόγο “παρορμητισμό της στιγμής”

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία –άλλωστε είναι χαρακτηριστικό όλων των πολιτικάντηδων- αλλά ο Γιάννης Δημαράς διαπρέπει στις … κωλοτούμπες.
Αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι γιατί τέτοια στροφή 180 μοιρών μόλις σε λίγες ώρες σπάνια συναντάμε.

Συγκεκριμένα το πρωί πήραμε ένα e-mail από το γραφείο Τύπου του Γιάννη Δημαρά. Εγραφε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.
Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.
Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί».

Μείναμε λοιπόν με την αίσθηση ότι αναμένετε η παραίτησή του από την βουλευτική έδρα αφού στην δήλωση του επαναλαμβάνει αυτά που είχε πει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Κάνοντας όμως τσάρκα στο in.gr συναντούμε δημοσίευμα που γράφει:

«”Παρορμητισμό της στιγμής” χαρακτήρισε ο Ι.Δημαράς τη δήλωσή του περί παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα το βράδυ των εκλογών, όταν δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο και τώρα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σε συνομιλία που είχε την Πέμπτη στη Βουλή με τους δημοσιογράφους σημείωσε ότι πολλοί είναι εκείνοι που του είπαν να μην παραιτηθεί, όπως αναφέρει «Το Βήμα».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τού ζήτησαν να παραδώσει την έδρα στη Β΄ Αττικής, κάτι βεβαίως που απέκλεισε ο κ. Δημαράς. Όχι μόνο δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα, αλλά θα προχωρήσει και στην ίδρυση μιας “πολιτικής κίνησης”, όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. “Απλώς”, είπε, “θα ρωτήσουμε τους πολίτες πώς μας βλέπουν και τι θέλουν από εμάς και ανάλογα με το τι θέλουν θα προχωρήσουμε”».

Είναι “γλυκιά| η βουλευτική έδρα …. Και λόγω «παρορμιστισμού της στιγμής» μπορεί να λέμε και καμιά μαλακία ….

Υ.Γ. “Εντελώς κατασκευασμένο” και “προϊόν επιστημονικής φαντασίας” χαρακτήρισαν συνεργάτες του Γ. Δημαρά,  που επικοινώνησαν μαζί μας, το δημοσίευμα του “Βήματος” και μας επιπλήττουν που τα αναπαράγαμε. Ο Γ. Δημαράς τόνισαν  θα παραιτηθεί απ’ την βουλευτική του έδρα την 1η Γενάρη όπως έχει δηλώσει. Αναμένουμε … 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *