Νίκησαν οι ναυτεργάτες;

Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποιο σκεπτικό μπορεί να μιλούν (δέστε το βίντεο) τα στελέχη του ΚΚΕ για την κατάληξη που είχε η απεργία των ναυτεργατών. Ενώ μόλις προχτές μας έλεγαν ότι τα χαρτιά επιστράτευσης που τους έστειλε το υπουργείο των εφοπλιστών είναι κουρελόχαρτα και η απεργία θα συνεχιστεί και θα περιφρουρηθεί, τώρα μας μιλούν ότι αναστέλλουν συντεταγμένα την απεργία τους με στόχο την καλύτερη οργάνωση, αφού έδωσαν «παλληκαρήσια μάχη που προκάλεσε καινούργιες εμπειρίες» και στην οποία, μάχη, βγήκαν νικητές.

Αν, όπως είπε ο Σάββας Τσιμόγλου, πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ και στέλεχος του ΚΚΕ «βγήκαν νικητές στην αναμέτρηση» γιατί «δεν επιτρέψαμε στις δυνάμεις καταστολής, τους πεμπτοφαλαγγίτες να υπονομεύσουν από μέσα την απεργία» το αφήνουμε να το σχολιάσετε εσείς.

0 απαντήσεις στο “Νίκησαν οι ναυτεργάτες;”

 1. Γνωρίζω από αυτόπτες μάρτυρες πως χθες το πρωί στον Πειραιά κοντά στα κρουαζιερόπλοια στον 'Άγιο Νικόλαο ΟΥΚ και ασφαλίτες απείλησαν επανειλημμένα με όπλα στελέχη του ΠΑΜΕ και ναυτεργάτες που εναντιωνόντουσαν στην επιστράτευση.

  Απίστευτη τρομοκρατία και για τα δεδομένα του Πειραιά όπου πάντα το αστικό κράτος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Τα πράγματα δεν είναι απλά σύντροφε
  καθώς τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά αντιμετωπίσαμε καταστάσεις οι οποίες αντιστοιχούν μόνο σε καθεστώς χούντας.

  Τέλος καλό θα είναι και η ελληνική κοινωνία να αφήσει τους καναπέδες επιτέλους, καθώς οι αγώνες δεν δίνονται δια αντιπροσώπων, όσο πολλοί και εάν είναι αυτοί και όσο ηρωικοί και εάν είναι αυτοί.

  Επίσης, όχι ότι έχει σημασία, αλλά δεν είμαι ΚΚΕ, ΝΑΡ είμαι.

 2. Ας μην ξεχνάμε τον τρόπο καταστολής της απεργίας των ναυτεργατών το 2002….εικόνες φρίκης,ΟΥΚΑΔΕΣ και λιμενικό υπο τις οδηγίες του εφοπλιστή Αγουδήμου να δέρνουν εργαζόμενους….

  http://www.youtube.com/watch?v=vvHlTb7vmp4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *