Η καμόρα των δημοσιοκάφρων

Για μας δεν αποτέλεσε έκπληξη αυτό που δημοσιεύει σήμερα το «Ποντίκι» για την μαφία των δημοσιογράφων που θέτουν στην υπηρεσία κυβέρνησης και τρόικας μαρκούτσια και πένες τους, με το αζημίωτο φυσικά, για να «εξωραΐσουν» την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του Μνημονίου και των συνεταίρων της ξένων επικυρίαρχων.

Το πρόβλημα είναι ότι πάλι δεν θα μάθουμε ονόματα αν και κυκλοφορούν πλατιά, το ποιοι είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. (Με την ευκαιρία θυμηθείτε τι μας έγραφε σε e-mail που μας είχε στείλει πριν μερικές μέρες ένας «δημοσιογράφος με μπλοκάκι» όπως υπέγραφε το κείμενο του). Και θα επαναληφθεί πάλι αυτό που έγινε με τα «ιδιαίτερα μαθήματα» τα οποία οργάνωσε στο παρελθόν η εταιρία Civitas, του Γ. Φλέσα που είσαι αναλάβει να «εκπαιδεύσει» το star system της δημοσιοκαφρίλας για να αποτελέσει την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Και ερχόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του «Ποντικιού»: «Με την αναχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα και την ανεπίσημη ενημέρωση προς το Μαξίμου ότι το πρόγραμμα κρέμεται από μια κλωστή, άρχισαν και τα ιδιαίτερα μαθήματα των ιθυνόντων του ΔΝΤ προς συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη, think tanks, δημοσιογράφους, στελέχη τραπεζών και επιχειρήσεων, εργοδοτικών και επιχειρηματικών ενώσεων για το πώς θα χειριστούν επικοινωνιακά τη χιονοστιβάδα των εξελίξεων που έρχονται», γράφει το έντυπο του Δελαπόρτα.

Απ’ το μαύρο μέτωπο που έχει πέσει να κατασπαράξει τις σάρκες του ελληνικού λαού, δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν και οι δημοσιοκάφροι, αλλά κάποτε πρέπει να αποκτήσουν και ονοματεπώνυμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *