ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης-Επιτροπές Αγώνα – Πρόγραμμα δράσης

mail.google.comΟ προγραμματισμός της  δράσης των ΕΛΜΕ

Τρίτη 17/9 :
-Το πρωί πηγαίνουμε στα σχολεία, συζητάμε τους ελάχιστους που πήγαν για μάθημα για να τους πείσουμε να μπουν στην απεργία.

-Ενημερώνουμε τους μαθητές τους καλούμε από κοινού να πάμε με πορεία στις πλατείες ή τα δημαρχεία των Δήμων και για συμβολικά κλεισίματα των δρόμων. Να γίνουν προσυνεννοήσεις των σχολείων μεταξύ τους.

Αναφέρουμε τη θετική εμπειρία που καταγράφτηκε στα σχολεία του Ευόσμου, όπου οι απεργοί καθηγητές με πορείες από τα σχολεία τους έφτασαν στο Δημαρχείο Ευόσμου. Οργάνωσαν και συμβολική κατάληψη σε κεντρικό δρόμο και ενημέρωσαν για την απεργία διαρκείας.

Τρίτη 17/9 :
Στις 11.30 π.μ. πηγαίνουμε στις Διευθύνσεις. Υλοποιούμε την απόφαση της ΟΛΜΕ για καταλήψεις και μπλοκαρίσματά τους. Απαίτηση το σταμάτημα των Υπηρεσιακών μεταβολών. Διαδικασία ανεπίτρεπτη για περίοδο απεργίας!

Τετάρτη 18/9:
-Το πρωί στα σχολεία.
-Όλοι στην πανεργατική κινητοποίηση και στην προσυγκέντρωση στις 10.00 π.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας των ΕΛΜΕ και των Εκπαιδευτικών με απαίτηση να κηρύξουν τώρα όλα τα σωματεία απεργία διαρκείας. Να επαναλάβουμε και να ξεπεράσουμε σε μαζικότητα, παλμό και αποφασιστικότητα την μεγάλη σημερινή πορεία.

Πέμπτη 19/9:
-Το πρωί στα σχολεία.
-Όλοι στις κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ για τη συνέχιση της απεργίας διαρκείας.
Α΄ ΕΛΜΕ στις 6.00 μ.μ. στον Ευκλείδη.
Β΄ ΕΛΜΕ στις 6.00 μ.μ. στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς
Γ΄ ΕΛΜΕ στις 11.00 π.μ. στο 1ο Λύκειο Συκεών
Δ΄ΕΛΜΕ  στις 7.00 μ.μ. στο Πειραματικό Λύκειο
Ε΄ΕΛΜΕ στις 11.00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Τσακίρη στην Σταυρούπολη ( Επί της Λαγκαδά δίπλα στο Δημαρχείο)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *